به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، شکر را از برنامه غذایی خود حذف کنید تا چاق نشوید و دیابت نگیرید. اما آیا میدانید چقدر شکر میخورید؟ بیایید برای اطمینان از مقدار شکر مصرفی خود، نکاتی را بررسی کنیم. مصرف قند توصیه شده برای زنان بالغ در هر روز ۲۲ گرم، برای مردان بالغ ۳۶ گرم و برای کودکان ۱۲ گرم است.
در طول زمان، مصرف مداوم قند منجر به بیماری دیابت میشود. نکته مهم این است که بسیاری از مردم متوجه نمیشوند که در معرض دیابت هستند، یک اپیدمی که «آمادگی دیابت» نامیده میشود. دیابت نوع ۲ ناگهانی ظاهر نمیشود بلکه در مسیر جاده آمادگی دیابت آهسته و در دراز مدت و به شکل نامرئی وارد میشود.
بیشتربخوانید : با عوارض ترسناک بیماری دیابت آشنا شوید
بسیاری از افراد به جای قند بر روی کالری تمرکز میکنند، در حالی که افراد مبتلا به دیابت باید بر روی شکر مصرفی خود نظارت کنند.
اگر آمادگی دیابت داشته باشید، میتوانید با پزشک خود میزان گلوکز مصرفی خود را در وضعیت ناشتا چک کنید که باید ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلیگرم در دسی لیتر باشد. ابتلا به آمادگی دیابت بسیار جدی است چون در این مرحله جلوگیری از دیابت بسیار آسانتر از بین بردن آن است. از طرفی، در این مرحله به عنوان آخرین شانس باید تغییرات اساسی در شیوه زندگی صورت بگیرد. بهتر است بدانید که از قند به خطرناکی دخانیات یاد میشود، با همان توانایی در تولید مواد شیمیایی شبه مورفین در مغز و با تاثیری بسیار بالا، به گونهای که مقاومت در برابرشان سخت است. با این وجود، ممکن است عادت هایی ایجاد کند که بروز آمادگی دیابت و دیابت را به تاخیر بیندازد. با کمک مراحل زیر مصرف قند خود را کاهش دهید:
۱. نوشیدنیهای شیرین را از رژیم خود حذف کنید؛ خصوصا اگر بیش از ۴۰ سال سن دارید. نوشیدنیها مضرتر هستند زیرا قند بالا و کالری کمی دارند.
۲. مصرف قند «طبیعی» را هم کنترل کنید. توجه داشته باشید میوه، عسل و سایر قندهای طبیعی هنوز قند هستند و اگر بیش از حد مصرف شوند، میتوانند به دیابت کمک کنند. هر دو قند طبیعی و قندهای فرآوری شده همه در بدن شکسته و به گلوکز تبدیل میشوند. وجود گلوکز در خون انسولین را تحریک میکند، که میتواند بیش از حد به دیابت کمک کند.
۳. پیادهروی کنید! هیچ چیز سریعتر از فعالیت بدنی نمیتواند شکر را از خون بگیرد. یک پیادهروی کوتاه مدت ۲۰ دقیقهای میتواند به تثبیت سطح قند خون کمک کند.
۴. از فستفودها و غذاهای فرآوری شده اجتناب کنید. تولیدکنندگان با اضافه کردن شکر به این غذاها شما را تشویق میکنند که بیشتر بخواهید. حدود سه چهار قاشق چایخوری شکر به غذای فرآوری شده اضافه میشود.
۵. انتخاب گزینههای کمقند و یا بدون قند را داشته باشید. همه چیزهایی که دوست دارید مثل غلات، ماست یا پاپکورن، حتما یک نام تجاری یا نسخهای با شکر کمتر دارند، بنابراین سعی کنید آنها را با آگاهی انتخاب کنید. به عنوان مثال غلات کامل، ماست غیر طعم دار یا پاپکورن ساده، گزینههای بهتری هستند.
منبع: سلامتیسم
انتهای پیام/