به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ سیدناصر محمودی، مدیرکل اقتصادی و دارایی همدان با اشاره به اینکه سهام عدالت به خوبی اطلاعرسانی نشده است، اظهار کرد: قرار بود در فرایند 10 ساله آزادسازی سهام عدالت آغاز شده و از سال 85 تا 95 باید این روند عملیاتی میشد.
وی با بیان اینکه 75 درصد سودآوری شرکتها مربوط به دولت یازدهم بوده است، تصریح کرد: برگه سهام یکمیلیون تومانی ارزش واقعی آن به شرط تحقق سرمایهگذاری باید دو برابر میشد.
مدیرکل اقتصادی و دارایی استان همدان بیان کرد: 14 هزار نفر از ثبت نام جا ماندند و 180 هزار نفر که برگه سهام عدالت در دست دارند فرآیند خود را تکمیل نکردند.
وی با اشاره به اینکه استان همدان از نظر منابع انسانی پتانسیل و ظرفیت بالایی دارد، تصریح کرد: نیروهای همدانی اگر در کشور حرف نخست را نزده حرف دوم یا سوم را میزنند.
محمودی با بیان اینکه سرمایهگذاری کار یک سازمان، یک فرد و یک قوه نیست و همه حاکمیت باید دست به دست هم دهیم تا محقق شود، افزود: ایجاد اشتغال و توسعه سرمایهگذاری ما بانکمحور است.
وی بیان کرد: استان همدان در تشکیل کمیته پایش بهبود فضای کسب و کار با محوریت اقتصاد و دارایی پیشرو بوده است و از دستگاههای عضو درخواست شده نماینده مطلع خود را به این اداره کل معرفی کنند.
مدیرکل اقتصادی و دارایی همدان هدف از تشکیل کمیته پایش بهبود فضای کسب و کار را احصاء فرایندهای مرتبط با کسب و کار، کاهش مراحل صدور مجوز، شناسایی و حذف قوانین و مقررات مخل کسب و کار و فراهم کردن زمینه جذب سرمایهگذار و سرمایهگذاری بیان کرد.
انتهای پیام/ د