به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ زارع مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به بحث پیشگیری از جرم و سمنها، گفت: انجمنهای تأسیسشده در جهت یاری مردم به وجود آمدهاند و نجات مردم از دغدغههای اداری و صراحت کاری آنهاست.
وی با بیان اینکه برخی از جرمهای موجود در حوزه درمان و گستردگی حوزه دندانپزشکی افزود: دخالت دندانسازها و افرادی که هیچگونه تجربهای ندارند در دندانپزشکی ازجمله این جرائم محسوب میشود که در این راستا باید فرهنگسازی در جهت عدم مراجعه مردم به افرادی که مدرک دانشگاهی ندارند صورت گیرد.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد به دخالت در طب سنتی و وجود افراد بیتجربه در این عرصه بهعنوان یکی دیگر از جرائم موجود اشاره کرد وخاطرنشان کرد: در بحث سمنها با توجه به فعالیتی که افراد دارند اگر فعالیت درمانی است علاوه بر مجوزی که از سازمان مردمنهاد، استانداری، وزارت کشور و اداره ثبت میگیرند، باید در مورد فعالیت درمانی خود نیز مجوز دریافت کنند تا بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
زارع بابیان اینکه انجمنهای موجود قبل از بیمارستان یا حین بیمارستان به فعالیت میپردازند و پس از درمان، انجمنها فعالیت نمیکنند، تصریح کرد: این معضلی است که با آن روبرو هستیم بهعنوانمثال با توجه به حجم بالای تصادفات انجمن پیشگیری از تصادف وجود ندارد.
این مقام مسئول با برشماری برخی از وظایف قوه قضائیه، اظهارداشت: از شرح وظایف قوه قضائیه میتوان به پیشگیری و مجازات و مداخلات قضایی اشاره کرد که درزمینهٔ پیشگیری نیز شورای پیشگیری در آموزش مؤثر بوده و باید فعال شود.
وی با اشاره به بحث درمانی اتباع بیگانه غیرمجاز، گفت: بیمارانی که هیچگونه هویتی ندارند و فاقد دفترچه هستند بهعنوان یکی از مشکلات محسوب میشود که سمنها دارند که این خود زمینهساز یک سری اقدامات میشود.
انتهای پیام/ ا