به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ رضا امینی گفت: سه واحد مرغ تخمگذار با مجموع ظرفیت تولید سالانه 2 هزار و 140 تن در بروجرد فعال است.
وی ظرفیت تولید سالانه تخممرغ در لرستان را 7 هزار تن عنوان و بیان کرد: بروجرد با تولید 2 هزار و 140 تن حدود یک سوم تولید استان را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد با اشاره به فعالیت 3 کارخانه صنعتی پیشرفته تولید خوراک مرغ در این شهرستان تاکید کرد: همچنین 2 کشتارگاه صنعتی در بروجرد فعال است که کشتار مرغ پیش از عرضه در بازار در این کشتارگاهها انجام میشود.
امینی با اشاره به رتبهداری بروجرد در تولید تخممرغ و مرغ گوشتی در استان لرستان تصریح کرد: با توجه به اینکه فعالیت واحدهای تولید تخممرغ نیاز کشور در این زمینه را برآورده میکند، مجوز ایجاد واحدهای جدید و توسعه این بخش داده نمیشود.
وی با تاکید بر اینکه تامین گوشت قرمز و سفید مورد نیاز مصرفکنندگان از وظایف پشتیبانی امور دام است، گفت: با توجه به ذخایر موجود مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد اظهار کرد: همچنین به منظور تامین نیاز و خرید شب عید شهروندان یک میلیون و100 هزار قطعه جوجهریزی در این شهرستان انجام شده است.
امینی عنوان کرد: سال گذشته به منظور تامین مرغ مورد نیاز شب عید مصرفکنندگان در شهرستان بروجرد قریب به 800 هزار قطعه جوجهریزی انجام شده بود که امسال با وجود روند افزایشی جوجهریزی در مقایسه با سال گذشته مشکلی در خصوص تامین گوشت مرغ برای خرید ایام عید وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه چرخه کامل صنعت مرغ در بروجرد آن را به صنعتی خودکفا تبدیل کرده است، بیان کرد: صنعت مرغداری از قدیمیترین صنایع بخش کشاورزی در بروجرد و در لرستان است، از طرفی صنعت مرغداری بروجرد جزو نخستین صنایع مرغداری در استان به شمار میرود که رونق بسیار خوبی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد ادامه داد: صنعت مرغداری در این شهرستان تقریبا چرخه کاملی داشته و از مرحله تولید مرغ مادر تا صنعت جوجهکشی را شامل میشود.
انتهای پیام/د