عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: مسئولان و مجریان کشور باید مشکلات مردم را به اهداف، منافع جناحی و حزبی خود ترجیح دهند.

برخی مسئولان به سمت اشرافی گری  گرایش پیدا کرده اندحمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره اشرافی‌گری و عدم توجه به مستضعفان، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در آستانه چهلمین سال عمر پربرکت انقلاب اسلامی با آسیب‌شناسی انقلاب سه عنصری که موجب ارتجاع در انقلاب و بازگشت آن به گذشته می‌شود را مورد تأکید قرار دادند، چرا که در دوران گذشته اصولا سبک زندگی و رفتار سران رژیم شاه مبتنی بر اشرافی‌گری بود و آنها تمام ثروت ملی را مصادره کرده بودند و در بهترین امکانات زندگی می‌کردند.

ترقی تصریح کرد: بی‌توجهی به مستضعفان در جامعه کاملا مشهود بود، به گونه‌ای که بیش از 50 درصد روستاییان کشور در فقر مطلق به سر می‌بردند و 80 درصد روستاها حتی راه دسترسی و امکانات اولیه را دارا نبود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بیان کرد: رژیم ستمشاهی به بیگانگان محتاج و نگاهش به خارج از مرزها بود و سلطه‌ای که آمریکا بر نظام تصمیم‌گیری کشور ما داشت، نقطه ضعف اصلی رژیم بود، لذا وقتی که در حرکت انقلاب اسلامی مسئولان به سوی این سه آفت حرکت کنند و به جای تکیه کردن بر توانمندی‌های داخلی برای بیگانگان اشتغال‌سازی کنند، چنین حرکتی ارتجاعی تلقی شده و باید با آن به عنوان اقدامی ضدانقلابی مقابله شود.

وی ادامه داد: پدیده اشرافی‌گری و عدم توجه به مستضعفان هم‌اکنون به وضوح در کشور دیده می‌شود و برخی از مسئولان به سمت اشرافی‌گری گرایش پیدا کرده و به محرومان و مستضعفان توجه لازم ندارند و در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، منافع و مصالح آنها را مدنظر قرار نمی‌دهند.

ترقی تأکید کرد: برخی مسئولان کشور در مسئله سیاست خارجی به بیگانگان توجه مضاعفی دارند و بیش از اندازه خواسته‌های آنان را مورد دقت و عمل قرار می‌دهند، لذا مجموعه این مسائل نشان می‌دهد که بسیاری از آفت‌ها در کشور حاکم شده و مسئولانی که چنین رفتاری را در پیش گرفته‌اند، باید بدانند در جهت خلاف آرمان‌های انقلاب حرکت می‌کنند و در نهایت ادامه این مسیر منجر به بازگشت به نقطه اول انقلاب خواهد شد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اذعان کرد: باید چنین مسئولان ناشایستی از پست‌های خود برکنار شوند و اگر رفتار خود را اصلاح نکردند، لازم است در سیستم اداری کشور تسویه شوند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر ترجیح مدیریت جهادی بر دیوان‌سالاری اظهار کرد: دیوان‌سالاری به این معناست که ما کاری را که می‌توانیم در ظرف مدت کوتاهی برای مردم انجام دهیم، آن را طولانی کنیم و یا خدماتی که با یک الی دو امضاء می‌تواند برای مردم انجام شود، آنها را برای 100 امضاء به این طرف و آن طرف نکشانیم.

ترقی خاطرنشان کرد: در جوامعی که به لحاظ سیستم اداری توسعه پیدا کرده‌اند بوروکراسی را در سیستم اجرایی کاهش داده‌اند، به عنوان مثال وقتی شخصی برای فروش یک واحد مسکونی به دستگاه ذیربط مراجعه می‌کند، به وی گفته می‌شود که باید از چندین جا استعلام دریافت کند؛ در حالیکه تمامی این روندها می‌تواند از طریق سیستم‌های مکانیزه که البته در کشور ما نیز موجود است به حداقل ممکن برسد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اذعان کرد: این مسائل نشان می‌دهد که دیوان‌سالاری بر کشور ما حاکم است و نتیجه‌ای جز اطاله وقت و نارضایتی مردم ندارد و در بسیاری از موارد نارضایتی‌ها تا جایی پیش می‌رود که حتی برخی از خیر کاری که می‌خواهند انجام دهند، می‌گذرند.

وی با اشاره به لزوم بکارگیری مدیریت جهادی در دستگاه‌های کشور، تصریح کرد: حاکم شدن مدیریت جهادی در کشور میسر نخواهد بود، مگر آنکه مسئولان کشور روحیه جهادی داشته باشند و دیوان‌سالاری به هیچ‌وجه با روحیه جهادی در یک مسیر قرار نمی‌گیرد، چرا که اگر مدیریت جهادی در کشور حاکم شود، امور مردم با سریعترین وضعیت ممکن انجام خواهد شد و چنین سیستمی دارای تدبیر و سرعت عمل همزمان است.

ترقی بیان کرد: مسئولان و مجریان کشور باید مشکلات مردم را به اهداف و منافع جناحی و حزبی خود ترجیح بدهند و در واقع وقتی مسئولی می‌خواهد تصمیم مهمی مانند عوض کردن استاندار و یا فرماندار انجام دهد، باید منافع مردم را مقدم بر مصالح جناحی خود بداند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: گاهی برخی مسئولان که در رده‌های سیاسی و دستگاه‌های دولتی قرار دارند، بخاطر در نظر گرفتن منافع جناحی خود فردی را در سمتی منصوب می‌کنند که هیچ سابقه اجرایی مرتبطی ندارد و طبیعتا این مسئله برای عموم مردم جامعه مشکل به وجود می‌آورد، لذا روی صحبت مقام معظم رهبری با تمام کسانی است که براساس منافع جناحی خود برای مسائل مهم کشور تصمیم می‌گیرند و لازم است که این بی‌تدبیری‌ها مورد اصلاح قرار گیرد.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار