به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرهاد افشارنیا، رئیسکل دادگستری گفت: قاضی نباید از مراجعه مکرر به مراجعین خسته شود و یا از سر لجاجت با اربابرجوع یا وکیل وی رأی دهد. اگر دچار لغزش و اشتباهی شد بلافاصله آن را اصلاح کند و هرگاه حق را شناخت از مراجعه به آن حتی اگر دشواری به دنبال داشته باشد، نهراسد و خود را هرگز در پرتگاه حرص و آز قرار ندهد و فریفته ستایش دیگران نشود.
وی بیان داشت: کارآموزان باید مانند یک قاضی عمل کنند و نسبت به اعمال و رفتار خود دقت داشته باشند.
رئیسکل دادگستری گفت: حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)، سختترین و مهمترین شرایط در میان همه کارگزاران حکومتی را مربوط به قضات میدانست و در نهجالبلاغه به مالک اشتر توصیه کرده است که قضات را از میان بهترین وبرترین افراد جامعه انتخاب کند.
دکتر افشارنیا ادامه داد: طبق روایات وارده از امام صادق (ع)، قضا چهار دستهاند که تنها قضاتی وارد بهشت میشوند که عالمانه و بهحق قضاوت کنند
حجتالاسلاموالمسلمین سعید سعدی، سرپرست معاونت منابع انسانی دادگستری خوزستان گفت: انسانی که در مسند قضاوت مینشیند باید در عین اینکه بهدوراز غرور و تکبر است، خود را در جایگاه والایی ببیند و مراقب رفتار و منش خود باشد.
وی بیان کرد: کارآموزان قضایی باید تماموقت خود را صرف مطالعات علمی کنند و از این فرصت نهایت استفاده را ببرند.
گفتنی است؛ در این دوره 30 نفر از کارآموزان قضایی حضور دارند و به مدت 616 ساعت آموزههای قضایی را در قالب علمی و مهارتی آموزش میبینند.
انتهای پیام/م