به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، انگلیس از صاحبان کسب و کارهای اینترنتی خواست برای مبارزه با بردهداری مدرن با دولت همکاری کنند.
بوریس جانسون، وزیر امور خارجه انگلیس گفت: ما با قاچاقچیان آنلاین و افرادی که دیگران را مورد بردهداری جسمی و جنسی قرار میدهند، مبارزه میکنیم.
وی همچینن افزود: ما در گروه مبارزه با بردهداری مدرن که متشکل از پلیس، سرویسهای اطلاعاتی و همچین وزیران است، ترفندهای قاچاقچیان و بردهداران را شناسایی میکنیم.
اطلاعیهای که ماه پیش از سوی این کارگروه منتشر شد، نشان میدهد در نیمی از موارد بردهداری مدرن در انگلیس این باندها در سایتهای مستهجن مختص بزرگسالان تبلیغات خود را منتشر میکنند و طعمهیابی میکنند.
در واقع بردهداری مدرن به نوعی سوءاستفاده از انسان ها اطلاق می شود، باندهای تبهکار از طریق اینترنت مشتریان و یا مخاطبان خود را طعمه قاچاق انسان میکنند و یا با زور و تهدید آنها را به ارائه خدمات جنسی وادار میکنند.
با وجود آمار بالای خریدهای آنلاین و استفاده روزمره از موبایل و اینترنت همچنین دسترسی عموم مردم به این ابزار باعث شده تا حفظ سلامت و امنیت مصرفکنندگان در سراسر دنیا به چالش بزرگی برای مقامات کشورها تبدیل شود انگلیس از نظر آمار بردهداری مدرن در صدر است. برآوردهای دولت انگلیس نشان میدهد 13 هزار نفر در سراسر این کشور طعمه این نوع بردهداری شدهاند.
انگلیس سال 2015 قانونی برای مبارزه با این نوع بردهداری تصویب کرد که به موجب این قانون، صاحبان کسب و کارهای اینترنتی موظفند نسبت به مشتریان و حتی تبلیغکنندگان در سایتهایشان اطمینان حاصل کنند و از اطلاعات مشتریانشان حفاظت کنند.
در پی تصویب این قانون و همزمان با افزایش روز افزون نرخ بردهداری مدرن کارگروه تشکیل شده درصدد مقابله با این باندهای تبهکار برآمده تا از آمار این جرم بکاهد.
انتهای پیام/