به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،هل خواص دارویی فراوانی دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتیهای گوارشی استفاده میشود.
دانه هل باارزشترین طعمدهنده در جهان به شمار میآید زیرا از رایحه غنی و خاصیتدرمانی بیشماری
برخوردار است. همچنین دانه هل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.
دانه هل موثرترین شیوه درمانی برای رفع بوی بد دهان است. جویدن دانههای این گیاه میتواند بوی بد دهان را رفع کند.
هل در میان مردم جنوب آسیا برای مقابله با بیماریهای لثه و پوسیدگی دندان مورد استفاده قرار میگیرد.
تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوء هاضمه و اسهال خونی تایید شده
است.
بیشتر بخوانید:از خواص ادویههای پرمصرف چه میدانید؟
همچنین دانه هل در درمان مشکلات مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه موثر است.
به نقل از herb wisdom، بررسیها حاکی از آن است که دانه هل در کاهش استرس و افسردگی
و درمان انواع سرطانها از جمله سرطان سینه ، پروستات و تخمدان قابلیت دارد.
منبع:تغذیه و سلامتی
انتهای پیام/