به گزارش خبرنگار توپ و تورگروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان احمد ضیایی در حاشیه مجمع سالیانه فدراسیون والیبال درباره احتمال تغییر در برخی از پست های فدراسیون بیان کرد: تا زمانیکه من در فدراسیون حضور دارم هیچ واحد و شخصی نباید تصور کند فعالیت هایش دائمی است. برخی افراد از من سوال کردند دوران حضورم در فدراسیون چه قدر طول می کشد که گفتم بین 6 ماه تا 60 سال. هر زمان حس کنم نمی توانم برای فدراسیون کارایی داشته باشم، می روم. هر کس نتواند خودش را با سیاست های فدراسیون هماهنگ کند، باید برود. اگر هم عملکرد خوبی داشته باشم تا ابد در فدراسیون می مانم.
رئیس فدراسیون والیبال درمورد حواشی دیدار بانک سرمایه و پیکان تهران در مرحله نیمه نهایی لیگ برتر گفت: نخستین اقدامی که در کمیته حقوقی و تدوین آئین نامه ها در دستور کار قرار گرفت، بحث آئین نامه باشگاه ها است و حتی از آنها کمک می گیریم. در آئین نامه لیگ هم بازنگری صورت می گیرد چراکه همه باید دست و بالشان را جمع کنند و به خود اجازه حاشیه سازی ندهند. دیگر با هیچ تیم و فردی مماشات نمی کنیم چراکه والیبال برای ما عزیز است و به هیچکس اجازه نمی دهیم در این حوزه آشوب ایجاد کند. قاطعانه نمی توانیم بگوییم تمام افراد مجرم هستند چراکه این کار زمان می برد. قانون آهسته آهسته بین مردم جا افتاد و آنها متوجه شدند صلاحشان در اطاعت از قانون است. پس از تدوین قوانین همه به تبعیت از آن مجاب می شوند.
او درمورد نقطه قوت و ضعف لیگ والیبال اظهار داشت: نقطه قوت لیگ اینست که با وجود مشکلات اقتصادی، بسیاری از تیم های شرکت کننده تا جایی که توانستند حق و حقوق مربیان و بازیکنانشان را پرداخت کردند. این امر کار بزرگی است. فدراسیون ناملایمات زیادی را به جان خرید تا برخی تیم هایی که قطب والیبال هستند، با چنگ و دندان حفظ کند. نقاط ضعف هم همیشه وجود دارد اما امسال به دلیل مشکلات اقتصادی همیشه وجود دارد. تلاش می کنیم بحث ثبت نام تیم ها در لیگ را نظام مند کنیم تا همه راحت شوند.
ضیایی درمورد احتمال حضور بانوان در فینال لیگ برتر والیبال گفت: امیدوارم امسال بانوان بتوانند در لیگ جهانی و سایر رویدادهای والیبال به سالن بیایند. این بحث را به صورت جدی پیگیری می کنیم اما تاکنون مجوز حضور بانوان در خانه والیبال صادر نشده است چراکه این سالن از نظر ساختمانی به ما چنین اجازه ای نمی دهد. در گذشته هم که بانوان به خانه والیبال می آمدند با هزار و یک مشکل مواجه می شدند. باید خودمان را جای برگزار کنندگان بازی بگذاریم چراکه امکان حضور آبرومندانه بانوان در خانه والیبال نیست و نباید در این مورد زور بزنیم.
رئیس فدراسیون والیبال اظهار داشت: در گذشته برای ورود بانوان به خانه والیبال به آن ها توهین می شد. اگر شرایط برگزاری مسابقات در مکانی آبرومندانه فراهم شود کسی با ورود بانوان به سالن ها مخالفت نمی کند. باید شان خانم ها حفظ شود. در حال برنامه ریزی هستیم که بانوان در لیگ جهانی امسال حضور پررنگ تری داشته باشند.
ضیایی درمورد اینکه سال گذشته بانوان به صورت گلچین شده می توانستند رقابت های لیگ جهانی را در سالن 12 هزار نفری آزادی تماشا کنند، گفت: به هیچ وجه این موضوع را قبول ندارم. بسیاری از بانوانی که سال گذشته لیگ جهانی را در سالن دیدند از خانواده والیبال بودند و امکان نداشت آنها را در نظر نگیریم. محدودیت موجود سبب شد نتوانیم میزبان تمام بانوان شویم. انشالله روزی سالنی ساخته شود که تمام بانوان علاقه مند بتوانند بازی ها را در آن تماشا کنند.
رئیس فدراسیون والیبال درباره ارزیابی اش از مجمع فدراسیون بیان کرد: رسانه ها باید مجمع را ارزیابی کنند اما تمام تلاشمان را کردیم تا والیبال یک گام رو به جلو بردارد. هیچ مقطعی از زندگی کاری مان را مبرا از بازنگری و اصلاح نمی دانیم. بلکه باید نگاهی به عقب اندازیم و ببینیم اگر در جایی اشتباه کردیم، آن را اصلاح کنیم. برای همین امروز(دوشنبه) نشستی تشکیل دادیم.
او درمورد گلایه های روسای هیئت های استانی از فدراسیون والیبال گفت: اگر عملکرد فدراسیون ها را در پروسه ای چهارساله بررسی کنید، متوجه می شوید هیچ فدراسیونی به اندازه والیبال هیئت های استانی را تغذیه نکرده است.سعی داریم هر بودجه ای که از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک دریافت می کنیم، در قالب کمک های نقدی و تجهیزات ورزشی به تمام استان ها اختصاص دهیم. البته از آنجاییکه میزان اعتبارات کم و نیاز استان ها زیاد است، آن ها حق دارند نسببت به شرایط موجود گله کنند. سعی می کنیم بیشتر در خدمت استان ها باشیم چراکه خمیر مایه امور فدراسیون ها از سوی هیئت ها فراهم می شود. اگر بتوانیم از نظر قهرمانی هم کاری برای آن ها انجام دهیم، کار بیهوده ای نکردیم. در کل به اعتراض آن ها رسیدگی می کنیم.
ضیایی درباره مشکلات اقتصادی فدراسیون والیبال تصریح کرد: این امر مربوط به کل کشور و حتی جهان می شود و در فضای اقتصادی فعلی، حامیان مالی نمی توانند کار خاصی انجام دهند. باید برای آنها ساز و کاری فراهم کنیم تا اسپانسرها از حضور در والیبال بهره ببرند چراکه در حال حاضر آنها بهره خاصی از والیبال نمی برند. البته سیستم اسپانسرینگ در ورزش ایران یک طرفه است و باید تمهیداتی درنظر بگیریم که حامیان مالی با علاقه بیشتری کار کنند.
انتهای پیام/