حر حاجیان، رییس هیات نجات غریق استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه سالانه 150 تا 200 نفر در رودخانه های استان غرق می شوند اظهار داشت: این حادثه بدلیل رعایت نکردن نکات فنی رخ می دهد.
وی اذعان کرد: به منظور کاهش غرق شدن افراد در رودخانه ها، هیات نجات غریق خوزستان تمرکز خود را بر رودخانه های استان معطوف کرده است.
حاجیان با بیان اینکه سازمان آب و برق خوزستان متولی اصلی رودخانه های استان بوده بیان داشت: اما بدلیل اینکه طی چند سال اخیر در زمینه نجات غریق ساماندهی خوبی صورت نگرفته و شاهد افزایش آمار غرق شدگان در رودخانه ها هستیم.
رییس هیات نجات غریق خوزستان با اشاره به برگزاری نشست هایی در راستای تشکیل ستاد ساماندهی حوزه های آبی خوزستان و با هدف کاهش آمار غرق شدگان در وزارت کشور، استانداری و اداره کل ورزش و جوانان خوزستان تصریح کرد: در این نشست ها به نتایج خوبی در خصوص راه اندازی پایگاه های نجات غریق در مناطق آبی استان رسیدیم.
این مقام مسئول در ادامه اذعان داشت: با تشکیل 15 مدرسه نجات غریق در شهرستان های استان در صدد هستیم پرورش ناجیان غریق از سنین انجام شود.
حر حاجیان به دایر بودن مدرسه نجات غریق در 5 شهرستان خوزستان اشاره کرد و گفت: در هر مدرسه بیش از 30 ورزشکار نوجوان مشغول آموزش هستند که در آینده از آن ها در استخرها و اماکن آبی استان استفاده خواهیم کرد.
وی به اهمیت رشته نجات غریق و غواصی اشاره و اظهار کرد: باید سطح علمی ناجیان غریق و غواصان ارتقا یابد، به همین دلیل به موضوع آموزش به عنوان اصلی ترین برنامه هیات پرداختیم.
حاجیان با توجه به جهانی بودن این رشته، هر ساله اطلاعات و تکنیک های جدیدی در زمینه ناجیان غریق و غواصی وارد کشور میشود، لذا ارتقای سطح آمادگی جسمی و روحی ورزشکاران در اولویت ما قرار دارد.
وی بیان داشت: ناجیان غریق به هنگام نجات یک فرد باید از همه چیز خود گذشته و با جان و دل به نجات فرد غرق شده می روند و کوچک ترین تعلل در این موضوع ممکن است حوادث ناگواری بدنبال داشته باشد.
انتهای پیام/گ