به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛پورمهدی معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در گفتوگو با خبرنگاران، رویکرد فرهنگ اجتماعی را اصلیترین رویکرد ستاد سیاستگذاری و برنامهریزی تبریز ۲۰۱۸ عنوان کرد و گفت: هدف این است که داشتههای تاریخی و فرهنگی استان و شهر تبریز اعم از بناهای تاریخی، آثار فرهنگی، صنایع دستی و آداب و رسوم بومی را به گردشگران معرفی کنیم.
وی گفت: یکی از مشکلات ما در شهر تبریز نبود فضای کافی برای برگزاری برنامههای بزرگ فرهنگی است که با همت شهرداری تبریز، مرکز همایشهای بینالمللی با مساحت ۲۴ هزار مترمربع همزمان با افتتاح رسمی رویداد تبریز ۲۰۱۸ در اردیبهشت سال ۹۷، به بهرهبرداری میرسد.
پورمهدی خاطرنشان کرد: طرح ساماندهی مقبرةالشعرا نیز به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری در حال اجراست و با بهرهبرداری از این طرح حدود ۱۰ هزار مترمربع به فضای فرهنگی شهر تبریز اضافه میشود.
معاون استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در حوزه تبلیغات و اطلاعرسانی هم قدمهایی برداشته شده و نقش اصلی در این زمینه با صداوسیما و رسانههای گروهی استان است که انتظار داریم در فرصت باقیمانده قدمهای بیشتری بردارند.
وی با بیان اینکه همه این اقدامات با هدف جذب گردشگر صورت میگیرد، گفت: در این زمینه نیز تورگردانان و دفاتر مسافرتی نقش بسیار مهمی دارند و تحقق این هدف علاوه بر رونق اقتصادی شهر و استان، به نفع خود آنان نیز هست؛ از این رو از تورگردانان نیز انتظار داریم به این موضوع بیش از پیش توجه کنند.
کلان شهر تبریز از سوی سازمان کنفرانس اسلامی به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ انتخاب شده و ستادهای ملی و استانی در رابطه با این رویداد فرهنگی، گردشگری بین المللی تشکیل شده است.
این رویداد فرهنگی اجتماعی گردشگری به صورت رسمی ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ افتتاح میشود.
گفتنی است: این برنامهها توسط ۲۱ دستگاه اجرایی استان بر اساس تقویم مشخص تا پایان سال ۱۳۹۷ اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/ش