به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این شیرینیهای خوشمزه بدون شکر تهیه شده اند و برای کسانی که دیابت دارند، مناسب هستند.
کیک سیب
مواد لازم:
سیب زرد: 1 عدد
آرد گندم: 300 گرم
کمپوت سیب: 200 گرم
شیر: 240 میلی لیتر
تخم مرغ: 3 عدد
پوست لیموترش: کمی
روغن: 80 گرم
مخمر: 11 گرم
طرز تهیه:
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کمپوت را در ظرفی له کرده و همراه با آرد، مخمر، تخم مرغ ها و روغن مخلوط کنید.
مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
سیب را خرد کرده و همراه با پوست لیمو به بقیه مواد اضافه کنید.
مواد را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و 45 دقیقه در فر بگذارید.
پس از خنک شدن از قالب جدا کنید و برش بزنید.
موس شکلات
مواد لازم:
شکلات تلخ: 150 گرم
شکلات رنده شده: 50 گرم
سفیده تخم مرغ: 4 عدد
نمک: کمی
پودر کاکائو تلخ: به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکلات را خردکرده و به روش بن ماری ذوب کنید تا کاملا یکدست شود.
سفیده تخم مرغ را کاملا بزنید تا به شکل برف دربیاید و سپس نمک را اضافه کنید.
شکلات ذوب شده را خیلی کم کم به سفیده اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
در نهایت شکلات رنده شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید و در ظرف های مورد نظر بریزید.
بگذارید حداقل 3 ساعت در یخچال بماند تا کاملا خنک شود.
هنگام سرو کمی پودر کاکائو روی آن بپاشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینیهای خانگی آسان و خوشمزه برای نوروز
پنکیک
مواد لازم:
کره نرم شده: 20 گرم
آرد گندم: 140 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر کم چرب: 240 میلی لیتر
ماست طبیعی: 1 پیمانه
مخمر: 5 گرم
نمک: کمی
طرز تهیه:
ماست و تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید.
آرد و مخمر را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر را با شیر کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود.
در یک ماهیتابه کوچک تفلون مقدار کمی کره را حرارت دهید تا ذوب شود.
در این زمان با یک ملاقه کوچک کمی از مایع پنکیک را در ماهیتابه بریزید تا یک سمت آن طلایی شود
سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف یکنواخت طلایی باشد.
پنکیک را در بشقاب بگذارید و بقیه مایع را به همین ترتیب با کمی کره آماده کنید.
پنکیک های آماده را روی هم بچینید و با میوه های تازه به شکل گرم یا سرد میل کنید.
منبع: هفته نامه سلامت
انتهای پیام/