به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ سلمان نژاد رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به آغازطرح نظارت نوروزی بر فرآوردههای خام دامی در این استان گفت: در اجرای این طرح که از امروز آغاز شده وتا تا ۱۴ فروردین ادامه دارد ۶۴ اکیپ ثابت و سیار متشکل از بازرسان بهداشتی نظارت ۲ هزار و ۲۰۰ واحد از مراکز تولید، نگهداری و عرضه موادغذایی را بازرسی میکنند.
سلمان نژاد افزود: در اجرای این طرح بر تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآوردههای دامی از جمله کشتارگاه، سردخانهها، مراکز بسته بندی، قصابی ها، مراکز عرضه و توزیع فرآوردههای دامی از جمله گوشت مرغ، گوشت قرمز، ماهی و سایر فرآوردهها مورد نظارت میشود.
وی، عرضه و فروش هرگونه مواد فرآورده خام دامی و طیور در حاشیه خیابان و بصورت دوره گردی را ممنوع اعلام کرد و از شهروندان خواست هنگام خرید به مهر سلامت دامپزشکی بر روی لاشههای دامی مواد خام و تاریخ تولید و شرایط نگهداری بستههای فرآوردههای دامی توجه کنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را به سامانه ۱۵۱۲ و یا شبکههای دامپزشکی در شهرستانها اطلاع دهند.
طرح نوروزی نظارت برفرآوردههای دامی در استان از ۲۰ اسفند ۹۶ آغاز و تا ۱۴ فروردین ۹۷ ادامه دارد.
انتهای پیام / ج.