در این گزارش به سراغ ورزشکاری رفتیم که از بچگی به ورزش علاقه زیادی داشته است.
حمزه ندری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ گفت: بنده حمزه ندری متولد شهر خرم آباد هستم. عضو تیم ملی جودو کم بینایان جمهوری اسلامی ایران هستم .
وی افزود: سیزده سال است که به ورزش روی آوردم و از بین ورزش ها ورزش مورد علاقه ام، جودو را انتخاب کردم. اول علاقه ای که به این ورزش داشتم و دوم فیزیک بدنی که از آن برخوردار بودم باعث شد که به سمت ورزش جودو روی بیاورم. به حمد الله به آن چیزی که آرزویش را داشتم و تصمیم داشتم حتما به آنجا برسم، رسیده ام.
معلولیت باعث نشد که این ورزشکار لرستانی دست از تلاش و پیشرفت بردارد.این ورزشکار توانسته در زمینه های مختلف برای کشور عزیزمان، ایران افتخارات زیادی کسب کند.
حمزه ندری درباره مقاماتش می گوید: افتخار این را دارم که به 3 تا پارالمیک رفتم، المپیک پکن، المپیک لندن و المپیک ریو.
وی افزود: توانسته ام در این رقابتها مدال طلای آسیایی گوآنجو، مدال نقره قهرمانی جهان در کشور ترکیه ، مدال برنز جهان،مدال نقره مسابقات آسیایی اینچئون و مدال نقره بازی های آسیایی 2006 مالزی را کسب کنم.
این ورزشکار معلول در ادامه بیان کرد: واقعا افتخار می کنم برای خاک و سرزمینم ایران توانستم پرچم ایران را چند بار به اهتزاز دربیاورم. هیچ افتخاری در دنیا از این بالاتر و زیباتر نیست که یک سربازی برای کشورم ایران باشم.
آقای ندری به عنوان معلم ورزش در مدارس استثنایی تدریس می کند و تلاش می کند تا حس مفید بودن در جامعه را به دیگر معلولان هم منتقل کند.
این قهرمان مسابقات جهانی می گوید: پنج سال است که این توفیق را پیدا کردم که معلم در مدارس استثنایی باشم و به این دانش آموزان در زمینه ورزشی کار کنم.
وی افزود: چون که خودم معلولیت چشمی را دارم دوست داشتم با بچه های استثنایی کار کنم و افتخار هم می کنم که در این چند سال در خدمت دانش آموزان هستم.
دادستانی،مدیر مدرسه استثنایی ابن سینا گفت: آقای ندری هم ورزشکار موفقی هستند، و هم واقعا معلم موفقی هستند.
وی در ادامه بیان کرد: با آمدن آقای ندری به مدرسه ما،تغییرات بسیار محسوس و مطلوبی در دانش آموزان ایجاد شده است.
مرادی ، یکی دیگر از معلمین مدرسه استثنایی ابن سینا گفت: ایشان توانسته اند راحت تر با بچه های این مدرسه ارتباط برقرار کند. در همین مدرسه دانش آموز داشته ایم که حتی نمی توانسته خودکار را در دست بگیرد تا بنویسد، ولی آقای ندری با تمرین توپی که با این دانش آموز انجام داده است، توانسته اند توانایی این دانش آموز را به حد مطلوبی برسانند.
این ورزشکار موفق برای دیگر معلولین هم توصیه هایی دارد.
حمزه ندری در این باره گفت: کاری که می توانند انجام بدن که خیلی هم مهمه، هدفمند بودن است، حالا چه در بعد ورزش و چه در بعد کارهای دیگر.
وی افزود: به نظر من اگر فکر می کنند تواناییش را دارند، حتما بیایند به سمت ورزش، انسان وقتی هدفمند می شود، مشکلات و معلولیت خودش را فراموش می کند،واقعا ما خیلی از معلولین را داریم که پیشرفت هایی کردن که حتی انسان های سالم هم نتونستن به پیشرفت ها دست پیدا کنند. تلاش کنند تا خدا هم بهشون کمک کند.
با اینکه معلولیت واژه ایست به معنای ناتوانی ولی این قهرمانان ثابت کرده اند با وجود داشتن معلولیت می توانند دست به کارهای بزرگی بزنند.
گزارش از سعیده دریکوند
انتهای پیام/د