به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.
مواد لازم:
شیر ۲ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
آرد ذرت ۲.۵ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
کره ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
نارگیل رنده شده ۱/۲ پیمانه
موز خردشده ۲ عدد
ویفر خردشده ۱۵ عدد
پودینگ موز
طرز تهیه:
قابلمهای آماده کنید و شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مخلوط را خوب هم بزنید تا نرم شده و آب اضافی آن گرفته شود. آن را مدام هم بزنید تا مایه غلیظ شود.
حرارت را کم کنید و در ظرف دیگری مخلوط شیری داغ را با دقت به زردههای تخممرغ اضافه کنید به صورتی که زرده ها باز نشوند.
مخلوط زرده و شیر را به قابلمه برگردانید و با بقیه مواد هم بزنید. این مخلوط را همزمان با حرارت دادن، دو تا سه دقیقه هم بزنید. در مراحل پایانی پخت، کره و وانیل را هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مایهای نرم حاصل شود.
پودینگ را در کاسه بزرگی بریزید. این کاسه را درکاسهای بزرگتر حاوی یخ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پودینگ به دمای اتاق برسد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد. این زمان سی دقیقه طول خواهد کشید.
بعد از این مدت روی ظرف را بپوشانید و مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.
موقع سرو ویفرهای خرد شده را کف ظرفهای مورد نظر بریزید. پودینگ خنک شده را با تکههای موز مخلوط کنید و با آن روی ویفرها را بپوشانید. موقع سرو دسر را با یک تکه موز تزیین و سرو کنید.
منبع:سرآشپز
انتهای پیام/