به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،این اسلایسهای شیر و شکلات خوشمزه را تهیه کنید و به عنوان عصرانه با چای میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی (ساده): 250 گرم
فندق (خردشده): 110 گرم
کره (آب شده): 150 گرم
شیرعسلی: 390 گرم
شکلات شیری: 375 گرم
شکلات سیاه (خردشده): 300 گرم
کره اضافه: 15 گرم
شکلات سفید: 30 گرم
اسلایس شیر و شکلات با چای خوشعطر ایرانی
طرز تهیه:
قالب مستطیل 30×20 سانتیمتری را با کاغذ بپوشانید و کنار بگذارید.
ببسکویت و یک چهارم از میزان فندق را پودر کرده و با کره آب شده مخلوط کنید و کف قالب پرس کرده و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
شیر عسلی و 345 از شکلات شیری را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب شده و مواد یکدست شود.
باقیمانده مغز را اضافه کنید و به سرعت مخلوط و روی بیسکویت پهن کنید.
باقیمانده شکلات شیری را ذوب کرده و روی سطح اسلایس خطوطی ایجاد کنید و در نهایت با شکلات سفید نیز همین کار را تکرار کرده و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید.
این اسلایس را در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط می توان نگهداری نمود.
منبع:ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/