به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسین پناهی رئیس اداره شیلات شهرستان ساری درحاشیه برگزاری کلاس آموزش طبخ ماهی که در مرکز خیریه غنچههای گل یاس این شهرستان برگزارشد، گفت:در این کارگاه آموزشی که با همکاری امور بانوان استانداری و با حضور بیش از ۵۰ نفر از بانوان شاغل در ادارات این شهرستان برگزار شد.
وی افزود: شرکت کنندگان با شیوه طبخ ۴ نوع غذا باماهی شامل: سوپ ماهی، گراتن ماهی، کاری پلو با ماهی و نیز کتلت ماهی آشنا شدند.
پناهی با تاکید بر فرهنگ سازی مصرف آبزیان و ترویج مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی و حفظ ارزش غذایی گوشت ماهی در آشپزی در بین خانوادهها گفت: یکی از راهکارهای فرهنگ سازی در زمینه مصرف آبزیان، برگزاری جشنوارهها و دورههای آموزشی مختلف با رویکرد نحوه نگهداری و آماده کردن مواد اولیه مورد نیاز و نیز آموزش روشهای نوین طبخ برای شهروندان و به خصوص مادران جامعه است.
انتهای پیام/آ