به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مهدی عباس زاده رئیس اداره شیلات شهرستان سوادکوه از استقبال گسترده بانوان سوادکوهی ازبرگزاری کلاس آموزش طبخ ماهی دراین شهرستان خبر داد و گفت: تبلیغ و ترویج غذای سالم و مفید برای آحاد جامعه یکی از رسالتهای شیلات است.
وی با بیان اینکه این دوره آموزشی وترویجی طبخ ماهی با استفاده از مربی مجرب در سالن ارشاد اسلامی برگزارشد، افزود: ۱۵۰ نفر از بانوان شاغل، خانه دار، دانش آموز، دانشجو دراین دوره شرکت کردند.
رئیس اداره شیلات شهرستان سوادکوه گفت:بانوان سوادکوهی با شیوه طبخ ۴ نوع غذا با ماهی شامل: سوپ ماهی، کوفته روسی باماهی، خورشت کاری باماهی ونیزساندویج ماهی آشنا شدند.
علیرضا نقوی رئیس اداره شیلات شهرستان بابل نیز از برگزاری کلاس آموزشی طبخ ماهی، نمایشگاه عرضه و نیز مسابقه طبخ ماهی ۱۷ اسفند دراین شهرستان خبرداد.
وی افزود: دراین دوره تعداد ۱۲۰ نفر از بانوان شاغل و خانه دار این شهرستان با شرکت دراین کارگاه با روشهای عملی طبخ ۵ نوع غذابا ماهی شامل: سالادپاستا با ماهی، فیش برگر، ماهی شکم پر، آش ماهی و خوراک ماهی با قارچ را فرا گرفتند.
رئیس اداره شیلات شهرستان بابل گفت: مسابقه طبخ در سه محور بهترین تزئینات، حفظ ارزش غذایی ماهی، و با صرفه بودن برگزار شد.
نقوی افزود: نمایشگاه عرضه ماهی نیز به منظور توسعه فرهنگ آبزیان نمایشگاه عرضه نیزبه مدت دوروز درمحل برگزاری دوره آموزشی دایراست.
انتهای پیام/آ