احمد اسماعیل زاده متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: اگر افراد دچار سکته مغزی شوند، در حدود 5 ساعت فرصت وجود دارد تا اقدامات اولیه پزشکی انجام شود.
وی ادامه داد: ماهی حاوی میزان زیادی اسیدهای چرب و منبع غنی از پروتئین است و میتواند اسید آمینههای مورد نیاز مغز را تأمین کند و باعث سلامت مغز شود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: تخم مرغ حاوی ویتامین های B و برای بهبود حافظه بسیار سودمند است، البته ویتامین E که حاوی فولات است که باعث توسعه مغز میشود پس زیتون، آوکادو، سبزیجات، روغنهای گیاهی، فندق، بادام، که ویتامین E هستند از زوال عقل و آلزایمر جلوگیری میکنند.
اسماعیل زاده عنوان کرد: توتها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند و از بروز انواع سرطان در بدن جلوگیری میکند.
وی تاکید کرد: مصرف میوه و سبزیجات در حفظ سلامت مغز موثر است و از گرفتگی رگهای خونی جلوگیری میکند به همین دلیل افراد باید در طول روز حدود 5 واحد میوه و سبزی مصرف کنند.
اسماعیل زاده گفت: مصرف انواع ویتامین و املاح معدنی برای سلامت مغز و رشد سلول های جدید موثر است و افراد باید برنامه غذایی منظمی که حاوی میوه، سبزی، انواع ویتامین ها و املاح معدنی باشد را داشته باشند.
انتهای پیام/