۳۶ اکیپ بازرسی در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی در استان آذربایجان غربی در آذربایجان غربی بر مراکز عرضه انواع فرآورده‌های خام دامی نظارت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛حسین دهقانی معاون سلامت دامپزشکی استان آذربایجان غربی گفت: به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران‌ها و غذاخوری‌های فعال در ایام تعطیلات نوروزی ۳۶ اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری نزدیک به ۶۰ نفر ناطرین بهداشتی دامپزشکی (از تاریخ ۲۵/۱۲/۹۶ لغایت ۱۴/۱/۹۷) به مدت ۱۹ روز در دو شیفت کاری در سطح استان استان آذربایجان غربی فعالیت خواهند نمود.

دکتر دهقانی گفت: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست نمود از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی توجه نمایند.

وی همچنین گفت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس ۲۷۷۸۷۰۱– ۰۴۴۳ و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس ۳۲۴۲۶۸۴۸ -۰۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ و از ساعت ۱۴ لغایت ۲۰ عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سئوالات شهروندان محترم می‌باشد.

انتهای پیام/ح


نظارت بهداشتی اکیپ‌های دامپزشکی در ایام تعطیلات نوروزی در آذربایجان غربی

برچسب ها: دامپزشکی ، نوروز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.