محمد لاهوتی رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به وضع نامناسب تولید در کشور اظهار کرد:حال تولید و صنعت کشور خوب نیست و اعمال فشار بیشتر از طریق مالیات منجر به نابودی آن خواهد شد.
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با اشاره به مشکلات تولید در کشور تصریح کرد:تولید با رکود حاکم بر بازار مواجه است و از سوی دیگر قیمت تمام شده با افزایش نرخ ارز برای واردات مواد اولیه باعث افزایش قیمت نهایی کالا میشود که این امر مشکلات فراوانی را برای تولیدکنندگان بوجود آورده است.
وی با اشاره به اینکه پرداخت مالیات منوط به رونق اقتصادی است ،بیان کرد:صنعت باید درآمد کسب کند تا توانایی پرداخت مالیات را داشته باشد، اگر شرایط بازار کسب و کار را بهبود نبخشیم پرداخت مالیات نیز با مشکل مواجه خواهد شد.
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه افزایش مالیات باید واقعی باشد، تصریح کرد: تشخیص سود دهی بنگاه های اقتصادی از سوی سازمان مالیات است که بر اساس مکانیزم خود اظهاری است.همچنین مالیات علی الراس از قانون برداشته شده است، اما به تعابیر دیگر درحال اجراست در صورت ادامه این وضع در سال ۹۷ و صدور برگههای تشخیص غیرواقعی مالیات برای بنگاههای تولیدی، مشکلات فراوانی را برای بخش تولید شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به اثرات منفی افزایش نرخ ارز ،افزود:نوسانات نرخ ارز در قیمت تمام شده و منابع مالی بنگاههای تولیدی تاثیر میگذارد و هزینه را افزایش و میزان تولید را کاهش خواهد داد.
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با اشاره به فقدان تخصیص منابع یارانه در تولید بیان کرد:حذف یارانه با هدف حمایت از تولید کلید خورد،اما به دلیل کاهش درآمد دولت و مشکلات تحریم، دولت یارانه بخش تولید را پرداخت نکرده است بطوریکه حتی بودجه پروژههای عمرانی را نیز صرف پرداخت یارانه کرده است.
لاهوتی در پایان گفت:تا زمانی که درآمد در زیرساختها کشور هزینه نشود و سرمایه گذاری عمرانی صورت نگیرد درآمدهای دولت بازخوردی در اقتصاد نخواهد داشت.
انتهای پیام/