به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، میمنت توبهخاک اظهار داشت: در آستانه عید نوروز بیش هزار بازدید در طرح ضربت کنترل مراکز تهیه، توزیع، نگهداری و عرضه مواد غذایی حساس در استان بوشهر انجام شد.
وی افزود: با توجه به حساسیت عرضه مواد غذایی در بعضی از صنوف و مسافر پذیر بودن استان علاوه بر برنامه سلامت نوروزی که همزمان با کل کشور در استان نیز اجرا میشود، طرح ضربت کنترل مراکز تهیه، توزیع، نگهداری و عرضه مواد غذایی حساس در آستانه عید نوروز در استان بوشهر طی ۱۰ روز انجام شد.
توبهخاک گفت: از هزار و ۱۳۰ بازدید صورت گرفته از اماکن به دلیل حساسیت موضوع نزدیک به ۲۵۰ اخطاریه بهمنظور رفع نواقص صادر شد و نهایتا تعداد ۲ مورد از مراکز عرضه مواد غذایی پلمپ شد.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: همچنینی در این طرح بیش از ۹ تن مواد غذایی تاریخمصرف گذشته یا فاسد جمعآوری و معدوم شد.
وی تأکید کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه مردمی رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/م