حمیدرضا حاجیبابایی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره حمایت از تولید داخلی، گفت: در برنامه ششم توسعه کشور نرخ کاهش بیکاری ۰/۸ درصد و رشد اقتصادی ۸ درصد پیش بینیشده است که در صورت عدم توجه به تولیدات داخلی تحقق این شاخص میسر نخواهد بود.
وی تاکید کرد: مجلس در بودجه ۱۳۹۷ نیز به صورت ویژه به مبحث تولید و اشتغال پرداخته که یکی از راهکارهای آن حمایت از تولیدکنندگان است.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه با اشاره به بحث مبارزه با قاچاق کالا هم اظهار کرد: اجرای دقیق قوانین و ایجاد محدودیت در واردات کالاهایی که در داخل تولید میشود، باید به طور جدی در دستور کار دولت قرار گیرد، تا تولید کنندگان داخلی با اطمینان خاطر سرمایهگذاری داشته باشند.
حاجیبابایی بیان کرد: در قانون برنامه ششم توسعه همه محدویتهای سرمایهگذاری داخلی و خارجی در کشور را به منظور افزایش تولید و اشتغال شناسایی و جهت رفع آنها قوانینی مصوب شده است، که اجرای صحیح آنها میتواند به جلب سرمایه کمک و منجر به افزایش تولید شود.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی به نقش بانکها در افزایش تولید اشاره کرد و گفت: اجرای دقیق قوانین و اعطای تسهیلات به تولید کنندگان و ایجاد اشتغال پایدار مولفه دیگری است که به طور ویژه باید مدنظر قرار گیرد.
وی به حمایت از صنایع و اشتغال و تولیدات روستایی نیز اشاره کرد و افزود: در این مقوله تمهیدات لازم در برنامه ششم و لایحه بودجه ۹۷ پیش بینی شده است.
نماینده مردم همدان با اشاره به نقش فرهنگسازی در استفاده از تولیدات داخلی تاکید کرد: مشارکت رسانههای تاثیرگذار به ویژه رسانه ملی در کوتاه مدت و آموزش وپرورش در فرهنگ سازی و ایجاد نگرش مثبت به تولیدات داخلی و لزوم استفاده از کالای داخلی نیز باید محور توجه برنامهریزان حوزه فرهنگ کشور قرار گیرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: زیرا در حمایت از تولید ملی علاوه بر تامین بازار خرید، تربیت و پرورش نیروی توانمند و متعهد و کارآفرین، تولید مواد اولیه از مواد خام که در حال حاضر حلقه مفقود تولید و افزایش بهرهوری در کشور محسوب میشود، همچنین اقتصاد فعال و پویا وفن آوری و علوم پیشرفته و به روز، به صورت سیستمی بر روی هم تاثیر گذارند که با برنامهریزی مناسب در آموزش کشور قابل حصول هستند.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: در فرهنگسازی و اجرای برنامههای توسعهای باید اقتصاد مقاومتی سرلوحه کار خود قرار گیرد، زیرا یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی تکیه بر تولیدات داخلی، کاهش واردات، افزایش صادرات و مبارزه با قاچاق کالاست.
انتهای پیام/