به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رضا پورآئین، رییس مرکز بهداشت دزفول گفت: طرح سلامت نوروزی از 15 اسفند در شهرستان آغاز شده و تا سوم فروردین جاری، 2 هزار و 764 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد.
وی بیان داشت: این طرح تا 17 فروردین ادامه دارد که در این مدت 591 بازدید از اماکن عمومی صورت گرفته و 2 هزار و 408 مورد کلرسنجی از شبکه توزیع آب انجام شد و 240 واحد صنفی این شهرستان به دلیل تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
رییس مرکز بهداشت دزفول ادامه داد:همچنین 107 مورد نمونه برداری مواد غذایی و 164 نمونه برداری آب از نظر میکروبی صورت گرفت.
پورآئین عنوان کرد: 9 تن انواع مواد غذایی شامل پنیر، دوغ محلی و صنعتی، کلوچه، کیک، روغن فلافل، ترشیجات،همبرگر، شیرینی قنادی، پیراشکی و ماکارونی تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.
وی گفت:در سامانه رسیدگی به شکایات نیز به 22 مورد شکایت رسیدگی شده که بیشترین موارد مربوط به مواد غذایی، دستشویی عمومی و پسماندهای تلنبار شده بود.
وی افزود:در بازرسی انجام شده 314 کارت تندرستی نیز برای کسبه دزفول صادر شد.
انتهای پیام/م