رییس مرکز بهداشت دزفول از ارجاع بیش از ۲۰۰ واحد صنفی متخلف در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  رضا پورآئین، رییس مرکز بهداشت دزفول گفت: طرح سلامت نوروزی از 15 اسفند در شهرستان آغاز شده و تا سوم فروردین جاری، 2 هزار و 764 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد.

وی بیان داشت: این طرح تا 17 فروردین ادامه دارد  که در این مدت 591 بازدید از اماکن عمومی صورت گرفته و 2 هزار و 408 مورد کلرسنجی از شبکه توزیع آب انجام شد و 240 واحد صنفی این شهرستان به دلیل تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.

رییس مرکز بهداشت دزفول ادامه داد:همچنین 107 مورد نمونه برداری مواد غذایی و 164 نمونه برداری آب از نظر میکروبی صورت گرفت.

پورآئین عنوان کرد: 9 تن انواع مواد غذایی شامل پنیر، دوغ محلی و صنعتی، کلوچه، کیک، روغن فلافل، ترشیجات،همبرگر، شیرینی قنادی، پیراشکی و ماکارونی تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.

وی گفت:در سامانه رسیدگی به شکایات نیز به 22 مورد شکایت رسیدگی شده که بیشترین موارد مربوط به مواد غذایی، دستشویی عمومی و پسماندهای تلنبار شده بود.

وی افزود:در بازرسی انجام شده 314 کارت تندرستی نیز برای کسبه دزفول صادر شد.

انتهای پیام/م

معدوم سازی مواد تاریخ مصرف گذشته در دزفول

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار