به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،در این جشنواره فرهنگی یکروزه حدود ۵۰ نوع غذای محلی شهرستان دیر نظیر آش رشته، رنگینک، لگیمات، حلیم ماهی، قلیه ماهی، ماهی شکم پر، ودام، انواع غذایهای میگو، دمپخت ماهی، حلوا سگو، انواع دسر عرضه و به نمایش گذاشته شد.
دبیر جشنواره فرهنگ و هنر بندردیر در حاشیه این مراسم گفت: غذاهای محلی ظرفیت لازم برای معرفی شدن در سطح کشور را دارند و این همه تنوع غذایی میتواند در جذب گردشگر موثر باشد.فضل الله عمرانی افزود: در پایان این جشنواره به ۱۰ نفر اول در بخشهای پیش غذا، غذای اصلی، دسر و شیرینی جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام/م