به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد هاشمی، گفت: از آنجا که بین میزان مشارکت اجتماعی افراد یک جامعه در تحقق زندگی بهتر و توسعه جامعه رابطه معناداری وجود دارد، فعالیتهای مشارکتی و بسیج نیروهای سازمان یافته مردمی علاوه بر آنکه موجبات توانمندی افراد جامعه را فراهم می آورد، تقویت ساختارهای اجتماعی رشد و توسعه پایدار جامعه را نیز موجب میشود.
وی در خصوص اجرای طرح همیاران بیمه سلامت به عنوان یکی از برنامههای عملیاتی تدوین شده دفتر تدوین استانداردها و توسعه خدمات بیمهای تصریح کرد: دستورالعمل اجرای آن در سازمان تصویب و جهت اجرا به تمامی ادارات کل بیمه سلامت استانها ابلاغ شد.
هاشمی در ادامه سخنانش گریزی هم به تشریح وظایف همیاران بیمه سلامت زد و گفت : همیاران سلامت به صورت داوطلبانه و افتخاری در جهت اجرای پایش شهروندی، آموزش و اطلاع رسانی به بیمهشدگان صندوق روستایی با سازمان بیمه سلامت همکاری میکنند.
وی ادامه داد: در واقع این افراد زمان و مهارتهای خود را برای خدمت به مردم به کار بستهاند و با شرکت در کلاسهای آموزشی، آموزههای لازم را فرا گرفته و آن را به مردم منتقل میکنند.
هاشمی اهداف این طرح را افزایش رضایت بیمهشدگان از کیفیت خدمات درمانی مورد نیاز، افزایش رضایتمندی اعضای تیم سلامت و کاهش درخواستهای غیر منطقی بیماران، کاهش هزینههای درمانی سطح 2 و 3 سازمان بیمه سلامت ایران، تقویت اعتماد به نفس و حس مسئولیت مردم در برابر اموال عمومی متعلق به خود و صیانت از حقوق بیمهشدگان عنوان کرد.
سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تاکنون 4 هزار نفر در کشور در طرح همیاران بیمه سلامت ثبت نام کردهاند.
انتهای پیام/