به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ از سوی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مجموعه سیاحتی علیصدر اجرایی شد.
در این اقدام مدیر و کارشناسان سلامت محیط و کار استان حضور داشتند و یک کارگاه تولید کلوچه در مجموعه سیاحتی علیصدر را تعطیل کردند.
گفتنی است رنگهای غیر مجاز در کارگاههای مجموعه سیاحتی علیصدر و ظروف غذایی غیر بهداشتی در رستورانهای این مجموعه توسط کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه معدومسازی شد.
دور ریز مواد غذایی مانده و غیر بهداشتی در رستورانهای مجموعه سیاحتی علیصدر از دیگر اقدامات بود که در این بین نحوه نگهداری مواد غذایی پخته توسط مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان همدان به متصدیان رستورانهای مجموعه سیاحتی علیصدر آموزش داده شد.
همچنین نحوه شستشو و ضد عفونی کردن ادوات تهیه مواد غذایی به متصدیان رستورانهای مجموعه سیاحتی علیصدر گفته شد و آموزش نحوه صحیح شستشو و ضدعفونی کردن سبزیجات نیز مورد توجه قرار گرفت.
در این عملیات نحوه صحیح نگهداری چرخ گوشت به متصدیان رستوران های مجموعه سیاحتی علیصدر توسط مدیر سلامت محیط و کار استان آموزش داده شد.
انتهای پیام/ د