سالانه بیش از ۵۰۰ کیلوگرم زعفران در این شهرستان تولید می‌شود که با توجه به جایگاه نخست ملایر در تولید این محصول، نیازمند برندسازی و بسته‌بندی است.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر گفت: تاکنون در برندسازی و بسته‌بندی زعفران ملایر کار خاصی صورت نگرفته و نیازمند جذب سرمایه‌گذار است.

علیرضا زنگنه» با بیان اینکه این شهرستان از نظر سطح زیر کشت و تولید رتبه اول را در استان دارد، گفت: ملایر با ۱۲۵ هکتار سطح زیرکشت زعفران، حدود ۴۰ درصد از کشت این محصول را در استان همدان به خود اختصاص داده است.

او گفت: از این میزان سطح زیرکشت، به طور میانگین چهار کیلوگرم زعفران از هر هکتار برداشت و سالانه حدود ۵۰۰ کیلوگرم زعفران در این شهرستان تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر اصلاح الگوی کشت را یکی از سیاست‌های جهاد کشاورزی دانست و گفت: اصلاح الگوی کشت بیشتر در راستای حفظ منابع آبی و ذخیره‌سازی آب است و گیاه زعفران یکی از محصولات مهم کشاورزی است که در تناوب کشت استفاده می‌شود.

زنگنه با اشاره به صرفه اقتصادی بالای زعفران و کم آب‌بر بودن این محصول، گفت: در حال حاضر کشاورزان استقبال خوبی برای کشت زعفران دارند و متقاضیان زیادی داریم که منتظر اخذ تسهیلات هستند.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه در صورت اختصاص تسهیلات، سطح زیر کشت زعفران افزایش خواهد یافت، گفت: جهاد کشاورزی در راستای کشت زعفران حمایت‌هایی را همچون اعطای تسهیلات به بهره‌برداران دارد و امیدواریم این روند تسریع شود.

زنگنه گفت: زعفران ملایر بیشتر به تهران و استان‌های مجاور ارسال و ۳۰ درصد زعفران در داخل شهرستان مصرف می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.