به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،ایرمی کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت مهاباد با اشاره به اینکه این طرح برای بررسی سلامت و بهداشت اماکن عرضه و توزیع مواد غذایی و رستوران هادر حال اجراست گفت : در قالب طرح بازرسی و خدمات سفر از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و رستوران ها ی سطح شهر ؛ قنادی ها به صورت روزانه بازرسی انجام میشود و هدف از این طرح سلامتی مسافران وجلوگیری از مسمویت های غذایی است.
دکتر توحید بیتی از دامپزشکان شبکه دامپزشکی مهاباد هم گفت:گوشت هایی که غذا خوری ها تهیه میکنند بایستی تحت نظارت سازمان دامپزشکی باشد و این گوشت ها باید از کشتارگاههای مجاز که تحت نظارت شبکه دامپزشکی هستند و بازرسی میشوند تهیه شود.
سه هزار و صدو بیست مورد نظارت وبازرسی از اماکن عرضه و توزیع مواد غذایی و رستوران ها از 15 اسفندماه تاکنون انجام شده است.
انتهای پیام/ع