به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت : به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه وتولید، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی ( از تاريخ 25 اسفند 96 تا 14 فروردین 97 )در سطح استان اکیپ های ستاد طرح تشديد كنترل و نظارت بهداشتی ويژه ايام نوروزی با بكارگيری60 نفر دكتر دامپزشك ، بازرسين بهداشتی و نيروهای فنی در غالب 36 اکیپ نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشكی ، موفق به بازرسی 4 هزارو 653 نوبت مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( گوشت قرمز،گوشت سفید ،تخم مرغ ، ماهی و ... ) تعداد یک هزار و 81 نوبت بازدید و نظارت بر رستوران و غذاخوری و 235 نوبت کشتارگاه و مراکز بسته بندی شدند ،
وی گفت : در نتیجه این بازرسی ها مقدار 13 تن و 576 کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی ضبط و از چرخه مصرف خارج گردیده است .
انتهای پیام/ح