اصغر باقری مدیرکل بهزیستی استان تهران، در گفتگو با خبرنگارحوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: بر خلاف اهمیت مددکاری فردی در گذشته، امروزه مددکاری اجتماعی از اولویت بیشتری برخوردار است.
وی در ادامه تصریح کرد: در گذشته مددکاری به صورت فردی انجام میشد و پس از آن در قالب مددکاری خانوادگی به اجرا در میآمد.
مدیرکل بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: به مرور زمان مددکاری به شکل اجتماعی تغییر شکل پیدا کرد و مددکاران به اهمیت و نقش مددکاری اجتماعی در زندگی بشر پی بردند.
باقری یادآور شد: مددکاری اجتماعی میتواند افق دید افراد جامعه را در قبال مسئولیتهای آنان نسبت به مسائل و معضلات اجتماعی تغییر دهد و در حل این معضلات، افراد را بهتر راهنمایی می کند.
وی اضافه کرد: در حالت عادی انسانها با یکدیگر شرایط یکسان و یکدستی ندارند و مددکار اجتماعی میتواند این ناهمسانی را با مهارت و تخصص خود پوشش دهد و همچنین مهارت حل مسائل را به افراد بیاموزد.
مدیرکل بهزیستی استان تهران تاکید کرد: مددکاری اجتماعی امکان برخورداری افراد از فرصتهای موجود در جامعه را برای سایر اشخاصی که با انواع محدودیت ها چون معلولیت روبرو هستند، فراهم می سازد و از منزوی شدن آنها جلوگیری میکند.
باقری خاطرنشان کرد: افزایش عزت نفس، خودآگاهی افراد، دگرگاهی و همچنین حضور آنها در سایر مشارکتهای اجتماعی از نتایج عملکرد موفق مددکاران اجتماعی در جامعه است و از برچسب زدن به افرادی که بنا به هر دلیلی دچار نقص یا مشکلی هستند، جلوگیری میکند.
وی تصریح کرد: با تلاش مددکاران اجتماعی و مداخله به هنگام آنها در معضلات اجتماعی و یاری رساندن به افراد آسیب دیده و یا در معرض آسیب، تعداد بسیاری از افراد از افکار منفی چون انتقام یا خودکشی و دیگر موارد مشابه دور میشوند و در نهایت تصمیم درستی اتخاذ میکنند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران یادآور شد: تبدیل توانایی بالقوه افراد به تواناییهای کاربردی و بالفعل از دیگر دستاوردهای تلاش مددکاران اجتماعی در جوامع بشری امروز به شمار میرود.
انتهای پیام/