به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛جعفر ربیحاوی مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در طرح سلامت نوروزی که از 15 اسفند در ساعات اداری و غیراداری و ایام تعطیل ادامه داشت، 10 اکیپ تک، دو و 3 نفره نسبت به کنترل و پایش بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی منطقه جنوب غرب خوزستان اقدام کردند.
وی افزود: از ابتدای این طرح تاکنون با حضور بیش از 55 کارشناس نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی با اولویت مراکز حساس آغاز شد.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گفت: در این طرح بیش از 5200 واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفته که طی آن 160 اخطار بهداشتی صادر شد و 14 واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و 6 واحد دیگر نیز پلمپ شد .
ربیحاوی افزود: بیش از 7800 مورد کلرسنجی و 700 نمونه میکروبی آب شبکه توزیع مورد پایش و آزمایش قرار گرفت.
وی استفاده از دستگاه های پرتابل کنترل و پایش موادغذایی در کلیه اکیپ های نظارتی خبر داد و گفت: تعداد نمونهبرداری های انجامشده توسط دستگاه های موصوف 1800 نمونه بوده است که شامل کنترل کیفی روغن های مصرفی، مصرف جوش شیرین در نان، میزان نمک، دمای موادغذایی و همچنین میزان آلودگی سطوح از جمله وسایل و ابزارکار و دستهای کارگران است .
انتهای پیام/د