رئیس ستاد معاینه فنی خودرو گفت: در سال گذشته ۴ میلیون و ۲۷۸ هزار برگه جریمه معاینه فنی توسط دوربینها ثبت شده است که این معادل ۲۱۳ میلیارد تومان است.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید نواب حسینی منش رئیس ستاد معاینه فنی خودرو امروز(دوشنبه) در جمع خبرنگاران در خصوص دریافت معاینه فنی برتر برای خودروها اظهار کرد: قبلاً در طرح ترافیک دریافت معاینه فنی برتر الزام بود، اما وقتی طرح ترافیک تغییر کرد این موضوع دیگر الزام نبود و به عنوان یک آپشن در طرح ترافیک دیده شد.
رئیس ستاد معاینه فنی خودرو گفت: خودروهایی که بتوانند معاینه فنی برتر دریافت کنند، میتوانند از 20 درصد تخفیف در طرح ترافیک استفاده کنند.
وی با بیان اینکه از ابتدای آغاز این طرح تاکنون 38 هزار خودرو معاینه فنی برتر دریافت کردهاند، گفت: این را هم بگویم بسیاری از خودروهای تولید داخل که تازه هم از کمپانی خارج شدهاند، نمیتوانند معاینه فنی برتر دریافت کنند.
حسینیمنش افزود: در یک ماه گذشته تمام خودروهایی که به مراکز معاینه فنی مراجعه میکنند، برای آنها معاینه فنی برتر اجرا میشود. اگر پاس کردند معاینه فنی را دریافت میکنند، اما اگر پاس نکردند و در حد معاینه فنی معمولی بودند، به آنها معاینه فنی معمولی داده و به افراد مشاوره میدهند که برای دریافت معاینه فنی برتر چه اقداماتی انجام دهند و از آن به بعد در اختیار خود افراد است که چه اقدامی انجام دهند و الزامی وجود ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مردودی خودروها در معاینه فنی گفت: تاکسیها کمترین مردودی را داشتند؛ چراکه نوسازی شدهاند و بیشترین میزان مردودی مربوط به اتوبوسها بود که نشان میدهد اتوبوسها روز به روز فرسودهتر میشوند.
رئیس ستاد معاینه فنی خودرو با بیان اینکه در سال گذشته به کمک LEZ، حدود 4 میلیون و 278 هزار برگه جریمه معاینه فنی توسط دوربینها صادر شده است، گفت: خیلی از شهروندان هنوز مطلع نیستند که جریمه شدهاند. سیستمهای اطلاعرسانی به درستی انجام نشده است.
وی ادامه داد: البته شاید برخی معاینه فنی داشتند و دوباره جریمه شدهاند که این افراد با مراجعه به مراکز معاینه فنی خودرو و دادن مستندات میتوانند نسبت به رفع خلافی خود اقدام کنند.
به گفته حسینیمنش مبلغ جریمه نداشتن معاینه فنی خودرو 20000 تومان است و در سال گذشته 213 میلیارد تومان جریمه معاینه فنی داشتهایم.
وی در پاسخ به این پرسش که این پول در کجا هزینه میشود، گفت: اگر به جیب شهرداری بیاید، برنامه داریم اما به شهرداری نمیدهند، البته در بودجه سال 97 در مصوبه مجلس قید شده که از محل جرایم معاینه فنی برای توسعه حمل و نقل عمومی استفاده شود.
حسینی منش همچنین در خصوص برنامههای ستاد معاینه فنی برای سال 97 تصریح کرد: پیشبینی میکنیم که تعداد مراکز معاینه فنی را افزایش دهیم.
رئیس ستاد معاینه فنی خودرو با بیان اینکه در سال جاری حداقل 2 میلیون معاینه فنی در تهران اجرا میشود، اظهار داشت: این رقم با ظرفیت فعلی همخوانی دارد. در حال حاضر 43 خط معاینه فنی در تهران داریم، اما به جهت اینکه بتوانیم طول صف را کاهش دهیم، برنامهریزی کردهایم که تعداد خطوط را افزایش دهیم.
حسینی منش همچنین در بخش دیگری از سخنانش در خصوص توسعه مراکز معاینه فنی به کمک بخش خصوصی خبر داد.
وی همچنین از توسعه خطوط معاینه فنی سیار خبر داد و گفت: در سال گذشته احداث 7 خط در دستورکار بود که 3 خط وارد مدار شد و در 2 تا 3 ماه آینده 4 خط دیگر به مدار افزوده میشود.
انتهای پیام/