️معاون حقوقی گمرک بر اهمیت توسعه ترانزیت بین ایران و آفریقای جنوبی تأکید کرد و خواهان افزایش همکاری های دو کشور و توسعه تبادلات تجاری شد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران در دیدار با هیات اعزامی از آفریقای جنوبی متشکل از مدیران ارشد اجرایی در حوزه حمل و نقل فرامرزی ، تجارت و گمرکی و همچنین نماینده سازمان ایرو،  ضمن ارائه اطلاعات تجاری فی مابین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی بر اهمیت توسعه ترانزیت تأکید کرد و خواهان افزایش همکاری های دو کشور و توسعه تبادلات تجاری  شد.

مقدسی با اشاره به اینکه حدود 25 درصد از عملیات ترانزیت در ایران تحت رویه بین المللی تیر انجام می شود، گفت: گمرک جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از سامانه جامع الکترونیکی که حدودا از 4 سال قبل آغاز شده و در حال حاضر در تمامی رویه‌ها اجرایی گردیده ، کلیه اطلاعات گمرکی را به صورت الکترونیکی مبادله می کند.

معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران افزود: با توجه به زیرساخت‌های الکترونیکی در گمرک ایران پروژه مشترک تیر الکترونیکی با همکاری سازمان ایرو، کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل و اتاق بازرگانی برای اولین بار بین دو کشور ایران و ترکیه به صورت آزمایشی از سال 2015 آغاز شد که بسیار موفقیت‌آمیز بوده که توجه سایر کشورها را به الکترونیکی کردن این فرآیند جلب کرده است.


علیرضا مقدسی در ادامه به اقدامات اخیر گمرک درخصوص حمل‌ونقل ترکیبی کارنه تیر اسلونی - ایران اشاره کرد و بیان داشت: این پروژه برای اولین بار در دنیا و با همکاری ایرو در آذر ماه ۹۶ با موفقیت انجام شد.

وی به موقعیت جغرافیایی کشور آفریقای جنوبی که در مسیر مبادله تجاری قرار دارد اشاره کرد و استفاده از کنوانسیون تیر را برای این کشور حائز اهمیت دانست.

️معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران  درخصوص پنجره واحد تجارت فرامرزی و اقداماتی که در سال‌های اخیر در راستای تسهیلات گمرکی انجام شده مطالبی بیان کرد.

وی برگزاری این گونه نشست ها را سرآغازی برای گسترش همکاری های دوجانبه در حوزه تجارت خارجی و تحقق اهداف فوق ذکر کرد و نماینده آفریقای جنوبی را به بازدید از سامانه جامع اموگمرکی دعوت کرد.

بر اساس این گزارش نماینده سازمان حمل و نقل خارجی آفریقای جنوبی نیز در این نشست با اذعان به موفقیت آمیز بودن پروژه تیر الکترونیکی در ایران علاقه مندی کشورش را به استفاده از تجربیات گمرک ایران در این زمینه اعلام کرد.

وی افزود: هدف اصلی ما ایجاد و گسترش همکاری‌های گمرکی بین دو کشور و همچنین افزایش تجارت دوجانبه است.

️در پایان نمایندگان دو کشور بر گسترش روابط تاکید کردند و مقرر شد پیش نویس موافقتنامه لازم مبنی بر همکاری های متقابل گمرکی و آموزشی تهیه گردد.

انتهای پیام/

برچسب ها: ترانزیت ، گمرک ، تجارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار