معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ؛ هدف اصلی همایش یزد جهانی استفاده حداکثری از نقاط قوت استان در خصوص جذب گردشگر داخلی و خارجی و معرفی جاذبههای سرمایه گذاری است.
محسن صادقیان افزود: برای معرفی یزد جهانی باید از همه ظرفیتها و توانمدیهای شهر و مشارکت بخش خصوصی کمک گرفت.
وی ادامه داد: دبیرخانه و شورای سیاستگذاری هفته یزد جهانی به زودی تشکیل و دبیرخانه کمک خواهد کرد تا مشارکت مردم و مسئولان در برگزاری این مهم تسهیل شود.
وی اضافه کرد: ۲ بازه زمانی برای جشنواره هفته یزد در تیرماه و برای همایش هفته یزد در اواخر دی و اوایل بهمن ماه در نظر گرفته شده است.
در نشست هماندیشی برنامههای هفته یزد جهانی مدیران کل حوزه عمرانی و دستگاههای اجرایی مرتبط با گردشگری بخشهای خصوصی میراث فرهنگی و گردشگری و رئیس دانشگاه یزد حضور داشتند.
کمیته میراث جهانی سازمان یونسکو ۱۸ تیر ماه در چهل و یکمین نشست خود در کراکوف لهستان، ۲۰۰ هکتار از بافت تاریخی شهر یزد را در فهرست میراث جهانی ثبت کرد.
با توجه به غنای استان یزد از لحاظ بناهای تاریخی، فرهنگی تاکنون پنج اثر فاخر آن در فهرست جهانی میراث به ثبت رسید که پیش از این باغهای دولت آباد یزد و پهلوان پور مهریز و قناتهای زارچ و حسن آباد ثبت جهانی شد.
استان یزد ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی و ۶ هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی دارد که از این تعداد تاکنون، یکهزار و ۸۵۰ اثر به ثبت ملی رسیده است.
یزد در کنار استانهای فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران، مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی است، به گونهای که استقبال از این شهر تا پنج برابر افزایش یافت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده است.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخه ها، شیرینی، شهر قنات و قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته میشود.
انتهای پیام/ی