پنیر به دلیل داشتن نمک برای مبتلایان به بیماریهای قلبی و افرادی فشار خون بالا دارند چندان مفید نیست.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
برای تولید بسیاری از محصولات کشاورزی و باغی از سموم و آفت کشهای زیادی استفاده میشود که برای سلامتی انسان خطرناک است.
محققان دانشگاه ماساچوست دریافتند که از جوش شیرین میتوان در ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات استفاده کرد؛ در این تحقیق از دو سم دفع آفات به نامهای فوسمت (phosmet) و تیابندازول (thiabendazole) استفاده شد.
نتایج تحقیقات شگفت آور بود؛ محلول یک درصد جوش شیرین در آب در مقایسه با محلولهای ضدعفونی کننده موجود در بازار از تاثیر بیشتری برخوردار بود؛ تنها کافی است میوه و سبزیجات را به مدت ۱۵ دقیقه در محلول جوش شیرین قرار دهید.
بسیاری از دانشمندان و پزشکان تاکنون بر نوشیدن هشت لیوان آب در روز تاکید داشته اند، اما به تازگی محققان استرالیایی و نیوزیلندی در تحقیقات خود دریافتهاند که میزان مصرف آب در طول روز به عوامل زیادی از جمله، میزان فعالیت در روز، دفعات ادرار، نوع رژیم غذایی، محل زندگی، سن و شرایط جسمانی افراد بستگی دارد.
بسیاری از مواد غذایی، میوهها و سبزیجات حاوی در صد بالایی از آب هستند و مصرف آنها بخش زیادی از نیاز بدن به آب را تامین میکند؛ بنابراین لازم نیست همه افراد همیشه هشت لیوان آب در روز بنوشند.
این محققان معتقدند نوشیدن آب تنها زمانی لازم است که فرد تشنه باشد، همچنین رنگ تیره ادرار هم نشانه کم آبی بدن است.
پنیر یکی از محصولات لبنی است که به دلیل داشتن پروتئین بالا حتی میتواند تا حدودی جایگزین گوشت در رژیم غذایی باشد.
پنیر به دلیل داشتن کلسیم، فسفر و مواد مغذی دیگر برای مادران باردار و شیرده و کسانی که زود احساس خستگی میکنند یک خوراکی بسیار مفید است.
از سوی دیگر باید بدانید که مصرف پنیر برای برخی از افراد توصیه نمیشود، پنیر معمولا از چربی قابل توجهی برخوردار است، بنابر این کسانی که با چربی خون بالا مواجهاند بهتر است خوردن پنیر را محدود کنند و تنها از پنیرهای کم چرب استفاده کنند.
پنیر به دلیل داشتن نمک برای مبتلایان به بیماریهای قلبی و افرادی که فشار خون بالا دارند چندان مفید نیست؛ همچنین توصیه میشود کسانی که از ناراحتیهای معده و روده رنج میبرند از پنیرهای تازه استفاده کنند.
گرفتگی عروق قلبی و انسداد شریانها از مهمترین عوامل حملات قلبی عروقی است؛ باید بدانید که چربی خون بالا مهمترین دلیل گرفتگی عروق است؛ البته پزشکان استعمال دخانیات، دیابت، استرس، کم تحرکی و پرخوری را از دیگر عواملی میدانند که خطر گرفتگی عروق را افزایش میدهد.
برخی از مواد غذایی را میتوان برطرف کننده خطر گرفتگی عروق دانست، ماهیهای چرب مانند ماهی سالمون و ماهی قزل آلا به دلیل داشتان امگا ۳ یکی از این مواد غذایی هستند که مصرف آنها حداقل یک بار در هفته توصیه میشود.
مادهای به نام پکتین (pectin) که نوعی پلیمر بوده و عامل پیوند بین سلولهای گیاهی است در برخی از میوه و سبزیجات وجود داشته و میتواند از طریق برقراری پیوند با مولکولهای چربی، چربی زائد موجود در شریانها را جدا و خطر گرفتگی عروق را کاهش دهد؛ میوههایی مثل سیب، توت فرنگی، انگور و گریپ فروت منابع غنی از این ماده با ارزش هستند.
انار، سیر، روغن زیتون، زردچوبه و سویا را از دیگر خوراکیهایی هستند که موجب پاک کنندگی عروق میشوند.
محققان دانشگاه پنسیلوانیا با همکاری انستیتو تحقیقات سرطان لودویگ در سوئیس موفق به ساخت نوعی از واکسن ضد سرطانی شدند که برای هر یک از بیماران مبتلا به سرطان شخصی سازی خواهد شد، زیرا این واکسن با استفاده از سلولهای سیستم ایمنی بدن هر فرد و به صورت اختصاصی ساخته میشود.
این یافته جدید محققان که "واکسن کل تومور" نام دارد، برخلاف واکسنهای گذشته به جای هدف قرار دادن یک ناحیه از تومور میتواند تمام تومور سرطانی را بارها هدف قرار دهد.
دانشمندان امیدوارند این واکسن که در ابتدا برای درمان مبتلایان به سرطان تخمدان استفاده میشود بتواند در آینده برای معالجه تمامی تومورهای سرطانی به کار رود.
انتهای پیام/