حکیم زاده با اشاره به اعلام آمادگی برای همکاری در زمینه آموزشی با افغانستان از تحصیل حدود ۳۰۰ هزار دانش‌آموز افغانی دبستانی در مدارس خبر داد.

آمادگی ایران برای همکاری با افغانستان در حوزه آموزش/ تحصیل ۳۰۰ هزار دانش آموزان اتباع در دوره ابتداییبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در دیدار با کاردار فرهنگی افغانستان در ایران که بعدازظهر امروز در ساختمان زنده‌یاد علاقه‌مندان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به پوشش تحصیلی اتباع خارجی به ویژه افغانی در کشور ،گفت: برای تحصیل این دانش‌آموزان درحال تلاش هستیم و زمینه برای تحصیل دانش‌آموزان فاقد مدارک هویتی هم فراهم شده است.

وی ادامه داد: با توجه به این برنامه‌ها 297 هزار و 366 دانش‌آموزان افغانی در دوره ابتدایی تحصیل می‌کنند که 91 درصد آنها را دانش‌آموزان افغانی تشکیل می‌دهند.

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه بدون اینکه حتی یک ریال از نهادهای بین‌المللی برای پوشش تحصیلی اتباع خارجی دریافت کرده‌ باشیم، زمینه ادامه تحصیل آنها فراهم شده است، گفت: از ملیت‌های مختلف در کلاس‌های درس کشور حاضر شدند که پنج هزار و 500 دانش‌آموز مدارک هویتی لازم را نداشتند.

حکیم‌زاده با تاکید بر اینکه بخش‌های مختلف آموزش و پرورش آماده همکاری با مسئولان افغانستانی هستند، بیان کرد: از جمله این نهادها می‌توان به آموزش ابتدایی، نهضت سوادآموزی، آموزش و پرورش استثنایی و صنایع آموزش و پرورشی اشاره کرد.

تعداد مدارس خودگردان اتباع افغان در کشور

وی دستیابی به فرصت‌های برابر آموزشی را از اهداف اصلی این اعلام آمادگی برای همکاری دانست و گفت: حاضریم تجارب خود در زمینه آموزش‌های ضمن خدمت را به کشور افغانستان انتقال دهیم و حتی در تلاش هستیم تا تحصیل کودکان افغانی در کشور بدون هرگونه تبعیض انجام شود.

معاون آموزش ابتدایی تعداد مدارس خودگردان اتباع افغان را 24 مدرسه اعلام کرد و گفت: تاکید داریم کودکان اتباع در مدارس دولتی به تحصیل بپردازند و اگر سفارت افغانستان درخواست مدارس خاص افغانی را داشته باشد می‌توانند این موضوع را مطرح کرده و شرایط به گونه‌ای فراهم شود که دانش‌آموزان افغانی در مدارس خاص خود با کتاب‌های افغانی تحصیل کنند.

حکیم‌زاده تصریح کرد: پنج هزار نوآموز پیش‌دبستانی هم در مدارس کشور تحصیل می‌کنند و سیاست کشور ثبت‌نام بی‌قید‌ و شرط دانش‌آموزان اتباع خارجی است.

وی به وضعیت تراکم کلاس‌های درس در دوره ابتدایی‌ هم اشاره و عنوان کرد: در این زمینه کمبود‌هایی را شاهد هستیم که با توجه به این شرایط امیدواریم ساز و کارهایی برای حل این مشکل اتخاذ شود و در آزمون استخدامی‌ هم سهمیه بیشتری را به مقطع ابتدایی بدهند تا آموزش‌هایی با کیفیت بالاتر برای دانش‌آموزان داشته باشیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۸ فروردين ۱۳۹۷
تحصیل 30 هزار دانش آمز ابتدایی افغانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟