برداشت گل محمدی از سطح ۶۹ هکتار در بخش سیمکان و خفر شهرستان جهرم آغاز شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ شهابی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: این محصول به صورت دیم و آبی در بخش سیمکان و خفر تولید می‌شود که جهت اسانس گیری و تولید گلاب به کارگاه‌های مستقر در سطح شهرستان جهرم و میمند ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه از سطح ۶۹ هکتار از اراضی زیر کشت گل محمدی این شهرستان ۳۰۰ تن گل تازه برداشت می‌شود، افزود: با توجه به سازگاری گل محمدی با اقلیم منطقه خفر و سیمکان و نیاز آبی کم یکی از گزینه‌های مناسب جهت الگوی کشت و جایگزینی با کشت‌های محصولات با نیاز آبی زیاد است.

مسول باغبانی جهاد کشاورزی جهرم نیز افزود: می‌توان از باغ‌های گل محمدی در سال اول کشت از هر هکتار ۵۰۰ کیلوگرم گل برداشت کرد و تا سال چهارم این میزان تولید به بیش از ۷۰ تن در هکتار می‌رسد.

رضا آزاد گفت: پیش بینی می‌شود در سال جاری ۳۰۰ تن گل تازه برداشت شود که نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش تولید را شاهد هستیم.

وی اظهار داشت: از هر کیلوگرم گل محمدی یک سی سی اسانس تهیه می‌شود و از هر تن برگ گل محمدی ۱۰۰۰ لیتر گلاب تولید می‌شود.

به گفته وی نیاز آبی هر هکتار گل محمدی ۵۰۰۰ مترمکعب است.

جهرم در ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز است.
انتهای پیام/ر

برداشت گل محمدی از باغ های شهرستان جهرم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.