به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام; ایوب درویشی بیان کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته قطار توسعه و پیشرفت استان سرعت گرفته است و مهمترین اهداف بازیابی مزیت ها و پناسیل های جدید در استان است که انتظار می رود مدیران زمینه رشد و پیشرفت استان را فذاهم سازند.
وی اظهارکرد: نقش اقتصاد در شرایط کنونی با توجه به نگاه معطوف دولت تدبیر و امید به استان ایلام می تواند ظرفیت های استان را اارتقا دهد که این امر هم اکنون با کمک دستگاه های اجریی در حال شکل گیری است.
معاون هماهنگی و توسعه اقتصادی استانداری ایلام ادامه داد: نقش مدیران، سیاست گذاران در برنامه ریزی برای توسعه استان مهم است و اگر استفاده از ظرفیت های موجود در استان از جمله نفت گاز، پتروشیم، اربعین، آب های مری،. کشاورزی و طبیعت در کانون تمرکز مسوولان قرار گیرد تا شاهد توسعه بیشتر استان باشیم.
وی اضافه کرد: هم مرز بودن ایران با کشور عراق و ارتباط خوب با سایر استان ها موجب خارج شدن ایلام از بن بست شده است لذا از مدیر جدید انتظار می رود از فرصت موجود در استان استفاده و زمینه حضور سرمایه گذران را نیز فراهم سازد.
مشاور وزیر و مدیر کل امور استان های وزارت اقتصاد و دارایی نیز عنوان کرد: مهمترین وظایف کارکنان دولت رسیدگی به خواسته ها و تکریم ارباب رجوع می باشد بنابراین در راستای خدمت رسانی به نظام مکلف به خدمت رسانی می باشیم.
محمد اقایی افزود: نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به نام حمایت از کالای ایرانی می تواند در فلسفه اقتصادی نقش مهم داشته باشد از این رو دولت باید به عنوان نهاد حاکمیتی از صنعت و کالای داخلی حمایت کند.
وی یادآورشد: مبارزه با قاچاق کالا در کشور بیشتر از گذشته مد نظر مدیران ارشد استانی باشد تا بتوانیم کالاهای ایرانی را تقویت و ارتقا ببخشیده و شعار سال را محقق کنیم زیرا برای پیش بردن این شعار نیازمند نگاه ویژه اقتصادی به این موضوع است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی پیشین استان ایلام نیز اعلام کرد: از جمله اقدامات این اداره کل افزایش ۶برابری تملکات دارایی, ساماندهی حراست و روابط عمومی, راه اندازی کمیته و شوراها, افزایش بیست پله ی افزایش ارزیابی, راه اندازی مرکز پایش کسب و کار, الکترونیک کردن خزانه و ساماندهی ان, صفر نمودن دیون اداره کل, کسب رتبه و اول اسناد خزانه و غیره بوده است.
انتهای پیام/ د