به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛صفایی مدیرکل فرودگاههای استان آذربایجانشرقی گفت: سال گذشته ۱۵ هزار و ۷۲۵ پرواز از فرودگاه شهید مدنی تبریز صورت گرفته که سال ۹۵ این رقم معادل ۱۴ هزار و ۸۹۵ پرواز بوده و حکایت از رشد ۶ درصدی در بخش تعداد پروازهای صورت گرفته از مجموعه فرودگاهی تبریز دارد.
وی در رابطه با تعداد مسافر جابهجا شده با این حجم پروازی افزود: در مجموع یک میلیون و ۹۳۷ هزار و ۱۷ نفر با تعداد پرواز مورد نظر از طریق فرودگاه تبریز جابهجا شدهاند که این تعداد نیز نسبت به سال ۹۵ از رشد ۵ درصدی برخوردار بوده است.
صفایی نقطه قوت فرودگاه تبریز در سال گذشته را پروازهای خارجی عنوان کرد و افزود: سال گذشته افزایش قابل توجهی در بخش پروازهای خارجی فرودگاه بینالمللی تبریز را شاهد بودیم بطوری که تعداد پرواز یک هزار و ۸۳۲ پرواز سال ۹۵ به ۲ هزار و ۱۶۰ پرواز در سال ۹۶ افزایش یافته و رشد ۱۸ درصدی را بدنبال داشته است.
وی تعداد مسافران پروازهای خارجی مجموعه تحت مدیریتش را نیز بیش از ۲۵۳ هزار نفر اعلام و تاکید کرد: جابهجایی این تعداد مسافر خارجی در سال ۹۶ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن از رشد ۲۰ درصدی برخوردار بوده است.
این مقام ارشد استان در حوزه حمل و نقل هوایی با اشاره به برقراری پرواز هوایی بین تبریز و آلمان را به عنوان نقطه عطف فعالیتهای سال گذشته بخش فرودگاهی استان اضافه کرد: سال گذشته برقرای پرواز تبریز – هامبورگ وبالعکس در کنار برقراری مجدد پروازهای فرودگاه سهند، نصب دو دستگاه دیزل ژنراتورهای فرودگاه سهند، برگزاری کارگاه آموزشی معاونان حوزه اداری و مالی فرودگاههای کشور و نخستین همایش امور بانوان و خانواده شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در تبریز، انجام موفقیت آمیز پروازهای حج تمتع، آغاز عملیات توسعه اپرون فرودگاه تبریز، آغاز عملیات توسعه ترمینال شماره، افتتاح تصفیه خانه فاضلاب و انجام حجم گستردهایی از پروژهها و اقدامات عمرانی از جمله دستاوردهای اداره کل فرودگاههای استان آذربایجان شرقی در سال گذشته بود.
انتهای پیام/ش
1. از صوفيان تا ميدان آذربايجان يک بيمارستان و هتل و حتي يک مکان براي استراحت مسافران و گردشگران داخلي و خارجي وجود ندارد.شهرک شهيد صياد شيرازي که در اين مسير قرار دارد بهترين فرصت را دارد که همه اينها در اين شهرک احداث بشه.
2. دروازه اي در مسير تبريز_صوفيان ايجاد شود .مثلا دروازه استانبول که قرار بود توسط شهرداري منطقه شش تبريز در ورودي شهرک شهيد صياد شيرازي تبريز ساخته بشه.
3.شهرک شهيد صياد شيرازي تبريزهر چقدر بيشتر آباد بشه ورودي تبريز زيباتر خواهد شد.نام شهرک شهيد صياد شيرازي در تابلوهاي خيابانها نوشته بشه تا همه مردم بشناسند.
4.پليس راه تبريز - صوفيان بايد تغيير مکان داده و به بعد از شهرک شهيد صياد شيرازي انتقال يابد.چون اتوبوس شرکت واحد و تاکسي نمي توانند به شهرک شهيد صياد شيرازي مسافر ببرند.
5. قطعات زمين تجاري خالي موجود در مسير صوفيان-تبريز بايد به کساني واگذار شود که قصد دارند مجتمع تجاري به روز مثل مجتمع اطلس وليعصر در اين مسير ايجاد کنند.به اين دليل که همه توريست ها از اين مسير وارد شهر تبريز ميشن.پس اين مسير زيبا ترين جاي تبريز بايد باشه.
6.شهرک شهيد صياد شيرازي آب و فاضلاب و گاز و پارک و سالن ورزشي و درمانگاه ندارد.تمام اهالي اين شهرک شديدا به اينها نياز دارند.خواهشمنديم به اينها فورا رسيدگي بفرماييد.
7.مغازه هايي که بعد از پل مايان به طرف پليس راه صوفيان وجود دارند و به اسقاط ماشين مشغول هستند بايد تغيير يابند و بجاي اينها بايد کافي شاپ و رستوران جايگزين شوند چون ورودي شهر را زشت نشان ميدهد. و آسفالت مسير صوفيان-تبريز نبايد خراب باشه.چون ورودي تبريز هستش .توريست ها از اين سمت وارد تبريز ميشن نبايد احساس کنند که وارد روستا ميشن.
اين هفت مورد اگه برطرف بشه ورودي شهر تبريز و شهرک شهيد صياد شيرازي زيباتر خواهد شد. باتشکر چاوشي از تبريز 97/1/30