به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهرداد شریفی، رییس مرکز بهداشت غرب اهواز بیان داشت: پیرو شکایت های مردمی و گزارش بازدید کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز مبنی بر فعالیت غیرمجاز یک کارگاه تولید و عرضه خیار شور و ترشیجات فاقد شرایط بهداشتی و مجوزهای صنفی – بهداشتی در یک محل مسکونی نسبت به معرفی محل مذکور به مراجع قضایی اقدام شد.
وی در ادامه افزود: با اخذ مجوز قضایی و همکاری اماکن نیروی انتطامی به محل مذکور مراجعه و ضمن جلوگیری از فعالیت این محل نسبت به ضبط و معدوم سازی بیش از 1100 عدد رنگ و اسانس غیرمجاز و تاریخ گذشته اقدام شد.
شریفی در خصوص آلودگی و عوارض ترشی و خیارشورهای فله اظهار داشت: با توجه به درجه بالای شوری، ترشی و اسیدیته بودن این اقلام احتمال اینکه آلودگی میکروبی داشته باشند، کم است، اما با توجه نحوه تولید آنها امکان آلودگی قارچی وجود دارد، با این حال بیش ترین نگرانی کارشناسان بهداشت استفاده از مواد شیمیایی غیرمجاز در تولید این اقلام، ممکن است که عوارض سلامت دراز مدت داشته باشند.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز اذعان کرد: ممکن است درصد نمک این محصولات به مراتب بیش تر از حد مجاز باشد که مصرف مداوم آنها برای سیستم قلبی - عروقی و کلیوی مناسب نیست، خیارهای مورد استفاده در خیارشورهای فله یک اندازه و یک شکل نیستند و کیفیت خوبی ندارند، آب سفیدی که در خیارشورهای فله میبینید نه عصاره سیر است و نه آب نمک غلیظ، بلکه رشتههای کپکهای در هم تنیده و مخلوط شده با آبنمک است و نباید فراموش شود که کپک به شرایط نمکی کاملاً مقاوم است و به راحتی در آن رشد میکند.
این مقام مسئول در پایان از شهروندان خواست هنگام خرید هرگونه مواد غذایی به مشخصات بهداشتی درج شده از جمله تاریخ تولید، انقضاء، پروانه بهداشتی و غیره دقت کرده و ضمن اطلاع هرگونه تخلف بهداشتی به سامانه 190، کارشناسان بهداشتی را در حفظ سلامت مردم یاری نمایند.
انتهای پیام/گ