به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، قادری مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه کار مددکاران در مقابله با آسیبهای اجتماعی به صورت مداخلهای است، افزود: مددکاران همچنین در زمینه اقدامات پیشگیری و آموزش نیز فعالیت دارند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه بیان کرد:خروجی کار مددکاران مهمترین کار آنهاست که خود را در قالب توانمندسازی مددجویان نشان میدهد و استان کرمانشاه طی سال گذشته رتبه دوم کشوری در توانمندسازی ۸۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار را به خود اختصاص داده است که از جمله موفقیتهای مددکاران اجتماعی بوده است.
قادری با اشاره به راه اندازی مراکز اورژانس اجتماعی در شهرستانهای استان کرمانشاه طی سال گذشته، گفت: این امر یکی از توفیقات حوزه مددکاری اجتماعی بود که موجب شد در مراکز اورژانس اجتماعی ۱۵۰ نفر از فارغ التحصیلان رشتههای مددکاری مشغول به کار شدند.
این مسئول عنوان کرد: در بحث کودکان کار و خیابانی طی سال گذشته تعداد ۳۲ نفر از این کودکان توانمند شدند و برای اولین بار پرونده مددکاری برای هر کودک کار تشکیل شد.
وی با بیان اینکه دومین مرکز توانمندسازی کودکان کار و خیابانی در استان راه اندازی میشود، گفت: در بحث طلاق نیز با راه اندازی سامانه کاهش طلاق موارد در خصوص این آسیب اجتماعی با همکاری دادگستری به مرکز کاهش طلاق بهزیستی ارجاع داده میشود.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه اضافه کرد: سال گذشته کمک مددکاران اجتماعی در قالب توانمندسازی اشتغال خُرد زنان سرپرست خانوار روستایی نیز قابل توجه بود به طوری که طرح مای خُرد به خوبی انجام گرفت و امسال نیز اعتبارات خوبی برای گسترش این کار در نظر گرفته میشود.
وی بیان داشت: اجرای طرح مالی خرد در شهرستانهای ثلاث باباجانی، دالاهو و صحنه از جمله اقدامات در دست اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه است که علاوه بر اینکه توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار را موجب میشود در زمینه توانمندسازی اجتماعی و روانی این قشر مهم جامعه نیز تأثیرگذار است.
قادری با یادآوری خدمات رسانی مددکاران اجتماعی به عنوان اولین قشر در بحران زلزله، گفت: مددکاران در این حادثه علاوه بر انجام کارهای امداد و نجات کار شناسایی کودکان بی سرپرست را نیز انجام میدادند به طوری که در همان ابتدای حادثه آمار دقیق کودکان بی سرپرست در دست بود.
انتهای پیام/ی