سرهنگ شاهین حسنوند، رییس پلیس فتا استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، در این خصوص اظهار کرد: چندی پیش شخصی ساکن یکی از شهرهای استان با در دست داشتن مرجوعه قضائی به پليس فتا مراجعه و گفت: در شبکه های اجتماعی عضو کانال فروش سراميک شدم و از طریق این شبکه 52 میلیون ريال سراميک خریدم.
وی در ادامه اذعان داشت: مالباخته پس از واريز مبلغ مذکور به حساب اعلامی از طرف مدير کانال، کالای مورد نظر خود را دریافت ننموده و با تماس با مدیر کانال نیز پاسخی دریافت نکرده است.
حسنوند با بیان اینکه این شخص با ارائه این توضیحات خواستار رسیدگی پلیس به این کلاهبرداری شد، تصریح کرد: ضمن تشکيل پرونده موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت و با بررسی های تخصصی بعمل آمده از این کانال و اقدامات فنی صورت گرفته متهم شناسايی شده و با توجه به محل سکونت وی پرونده به منظور ادامه رسيدگی به دادسرا ارسال شد.
رییس پلیس فتا خوزستان بیان داشت: خریدهای اینترنتی، انتقال وجه و رد و بدل کردن اطلاعات از دیگر کاربردهای اینترنت بوده و لازم است برای خرید و فروش در فضای مجازی نکات مهمی را رعایت نمود.
وی، داشتن نماد اعتماد الکترونیکی را از مهم ترین نشانه های سایت های معتبر برای خرید و فروش عنوان و تاکید کرد: نباید برای خرید کالاهای مورد نیاز خود از کانالها و یا گروهها در شبکههای اجتماعی استفاده شود.
سرهنگ شاهین حسنوند اظهار داشت: همچنین درگاههای پرداخت باید حتما از پروتکل https استفاده کرده باشند.
انتهای پیام/گ