به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ داریوش جهانبخش اظهار داشت: مهمترین این طرح ها شامل آسفالت و بهسازی خیابان ها و معابر عمومی با اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون ریال، ساخت کانال دفع آب های سطحی با اعتبار پنج میلیارد ریال، تکمیل ساختمان آتش نشانی با سرمایه گذاری پنج میلیارد ریال و لکه گیری، جدول گذاری و رفع چاله خیابان ها و کوچه ها با اعتبار 6 میلیارد و 200 میلیون ریال است.
وی یکی از نیازهای ضروری و کمبودهای محسوس در شهر مادوان بویراحمد را نبود
فضای سبز و مکان های فرهنگی و تفریحی مناسب دانست و افزود: با هماهنگی های انجام شده زمینی به مساحت 70 هکتار برای ساخت پارک تفریحی توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد به شهرداری مادوان واگذار شده است.
شهردار مادوان بیان کرد: طراحی و مطالعات اولیه این پارک توسط مشاور و با اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون ریال در حال انجام است.
جهانبخش عنوان کرد: از طریق سازمان همیاری
شهرداری های کهگیلویه و بویراحمد نیز 20 میلیارد ریال تسهیلات برای آغاز عملیات اجرایی این پارک پیش بینی شده است.
وی با اشاره به کمبود امکانات و مشکلات زیرساختی مادوان، ابراز داشت: اختلاف افکنی های بین بخشی و سنگ اندازی برخی دستگاه های اجرایی و متولیان امر طی سال های گذشته در توسعه نیافتگی و بروز بحران های این شهر دخیل بوده است.
جهانبخش گفت: هنوز اراده و عزمی برای بازنگری مجدد اجرای
طرح هادی آن زمان شهر مادوان توسط متولیان امر به ویژه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام نشده است.
وی اظهار داشت: انتظار می رود که معاونت عمرانی و دفتر فنی استانداری کهگیلویه وبویراحمد نسبت به تعیین تکلیف این موضوع و بازنگری اجرای طرح هادی شهر مادوان اقدام کنند.
جهانبخش نامشخص بودن حریم جاده ارتباطی یاسوج - اصفهان، نبود شبکه جمع آوری آب های سطحی، نبود نمایندگی دستگاه های اجرایی و اختلال در شبکه تلفن همراه را از دیگر مشکلات شهر مادوان اعلام کرد.
وی افزود: کمبود فضاهای فرهنگی از جمله مسجد و توزیع نامناسب برخی امکانات رفاهی و خدماتی نیز از مشکلات موجود شهر مادوان است.
جهانبخش بیان کرد: بر اساس ارزیابی های انجام شده افزون بر 50 درصد جمعیت دانش آموزی و ساکنان روزانه یاسوج مردمی هستند که از منطقه مادوان و روستاهای اقماری به دلیل نبود امکانات به سمت این شهر سرازیر می شوند.
طبق مطالعات انجام شده افزون بر 77 هزار نفر از جمعیت 713 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه شهرهای یاسوج و دوگنبدان زندگی می کنند که آسیب های اجتماعی متعددی برای این شهرها ایجاد کرده است.
افزون بر 45 هزار نفر از این جمعیت در مناطق حاشیه ای و پیرامونی یاسوج سکونت دارند.