به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ دوم فخرالدین توکلی اظهار کرد: کاربران فضای سایبر روزانه با رمزهای عبور مختلفی سرو کار دارند که این رمزها شامل رمز عبور کارتهای بانکی، رمز عبور تلفن همراه، رمز عبور ایمیل، رمز عبور حسابهای کاربری خود در شبکههای اجتماعی و سایر رمزهای دیگر میباشد که در صورت عدم توجه کاربر به نکات امنیتی میتواند برای وی دردسر ساز شود.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: اکثر افراد برای اینکه بتوانند رمزهای عبور را راحتتر به خاطر بسپارند از اطلاعات شخصی خود نظیر تاریخ تولد، شماره تلفن همراه و ... استفاده مینمایند که انتخاب اینگونه رمزهای ساده به راحتی توسط هکرها با کرک کردن رمز مورد هدف قرار میگیرد.
رئیس پلیس فتا قزوین افزود: کاربران برای بالا بردن امنیت رمزهای عبور هنگام تعریف نمودن رمز، میتوانند با استفاده از حروف بزرگ و کوچک و ترکیب آنان با یکدیگر و همچنین استفاده از حروف ویژه مانند (آندرلاین، اسپیس، شارپ و ...) ضریب مقاومت رمزهای عبور را در مقابل حملات از نوع "دیکشنری" تا اندازه زیادی افزایش دهند.
سرهنگ دوم توکلی با اشاره به یکی از پروندههای رسیدگی شده در این پلیس گفت: انتخاب رمز عبور ساده و اعتماد به نزدیکان در یکی از پروندههای سال ۹۶ منجر به خالی شدن حساب بانکی مدیر عامل شرکت خصوصی به مبلغ ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال گردید. افراد به این نکته توجه داشته باشند که سهل انگاری در نگهداری رمز دستگاههای الکترونیکی نظیر رایانه و تلفن همراه با توجه به شخصی بودن این وسایل میتواند چه صدمات جبران ناپذیری مانند سرقت اطلاعات شخصی و حتی هتک حیثیت به افراد وارد نماید.
وی در ادامه به کاربران توصیه کرد: برای بالا بردن امنیت خود از دادن رمز عبور خود به سایر افراد جداً اجتناب نمایند. از نوشتن رمز عبور بر روی کاغذ و گذاشتن آن بر روی میز محل کار، نزدیک کامپیوتر و یا چسباندن آن بر روی کامپیوتر، جداً خودداری نمایند. تعداد زیادی از برنامهها امکان به خاطر سپردن رمزهای عبور را ارائه مینمایند، زمانی که سیستم را ترک مینمایید این قابلیت را غیر فعال نمایید.
سرهنگ دوم توکلی در پایان خاطر نشان کرد: کلیه هموطنان میتواند در صورت مواجهه با موارد مشکوک در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند.
انتهای پیام/