به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخکرده و از غذاهای محلی استان خراسان است.
مواد لازم:
- برنج ۳.۵ پیمانه
- هویج ۳۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- کشمش پلویی ۱ پیمانه
- زعفران آب کرده ۱ پیمانه
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا برنج را كه از قبل خیس كردهایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس هویجها را خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یك عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزههای كوچك درست كرده و سرخشان میكنیم.
- آنگاه كشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده. (البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.)
- و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه میكنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این كار را لایهلایه تكرار میكنیم تا برنج و مواد تمام شود،
- سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میكشیم.
منبع: وب سایت سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/
یک غذای محلی خراسان + دستور تهیه