بهمن حسین زاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،با بیان اینکه گندم استان اردبیل از کیفیت مطلوبی برخوردار است افزود: گندم تولید شده در استان باید از مبدا برداشت تا محل تولید آرد مورد توجه قرار گیرد تا مشکلی برای کیفیت آرد مورد نیاز استان پیش نیاید.
وی گفت: به منظور افزایش کیفیت مطلوب و استاندارد آرد و گندم های تولیدی از مبدا تا مقصد باید نظارت جدی صورت گیرد.
معاون استاندار اردبیل افزود: با ورود بخش خصوصی و راه اندازی نانوایی های چند منظوره کیفیت نان نسبت به گذشته بهبود یافته است و در این راستا نیز باید نظارت کافی صورت گیرد.
حسین زاده با تاکید بر اینکه اداره استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی باید کیفیت نان و آرد را تایید کنند افزود: وقتی نظارت کافی برای ارتقای کیفی تولید وجود داشته باشد، انگیزه رقابتی بین تولیدکنندگان و بازار تقاضا ایجاد می شود.
وی تعداد کارخانه آردسازی در استان را ۱۲مورد عنوان کرد و اظهار داشت: اکیپ های نظارتی بصورت سرزده و سنجش همه جوانب در ساعات مختلف شبانه روزی از محل های مورد نظر بازرسی داشته باشند.
حسین زاده گفت: از اینکه از سال ۹۳ در قیمت نان در استان اردبیل افزایش نداشته ایم با بررسی قیمت نان و افزایش کیفی آن در استان بصورت معقول درخصوص قیمت تصمیم گیری خواهد شد.
وی از دستگاه های مرتبط خواست ضمن بررسی قیمت نان مصرفی در استان های همجوار گزارش خود را در جلسه آتی ارائه دهند.
انتهای پیام/ح