به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام سیدرضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در ظهار داشت: در مورد امر به معروف و نهی از منکر باید چند مولفه مورد توجه باشد؛ ابتدا این فریضه را درست و همانگونه که قرآن، پیامبر اکرم (ص)، ائمه اطهار و کارشناسان فن معنا و تعریف میکنند و همچنین مراجع عظام در رسالههای خود آن را توضیح دادند، درک کنیم.
وی در ادامه افزود: معروف هر چیز پسندیده و شایسته عقل، وجدان، قانون و شرع را در بر میگیرد؛ مانند ازدواج، رعایت حق الناس و...، لذا ابتدا میبایست امر به معروف و نهی از منکر را به درستی معنا کنیم تا عقل و وجدان انسان آن را بپسندد؛ از طرف دیگر هر چه را که قانون و شرع و اخلاق و وجدان نپذیرفت را منکر گویند.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری ضمن تاکید بر نحوه انجام این فریضه بیان داشت: نکته دومی که وجود دارد آن است، کسانی که عهده دار امر به معروف و نهی از منکر هستند واقعا آنها باید زمان شناس و شرایط شناس باشند و بدانند که با چه زبان و لحنی و چگونه این فریضه را بجا بیاورند.
حجت الاسلام اکرمی تصریح کرد: نکته سوم اراده عمومی است. باید بپذیریم که در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اشتباه داریم و در وحله اول باید به خود ما تذکر بدهند و آن را از صمیم قلب قبول کنیم نه آنکه آن را رد کنیم.
وی ادامه داد: برای امر به معروف و نهی از منکر دو راه وجود دارد، این فریضه در مراحلی آمده است که لفظی-قلبی و عملی انجام میشود که هر کدام در شرایط و زمان خود کاربرد دارد.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری، با بیان اینکه باید زبان، قلم و بیان و عمل ما درست و زیبا باشد، گفت:: گاهی جمعیت و جماعت خودش عامل قدرت، نیرومندی و سرمایه است، در حالی که ما در این شرایط میگوییم نمیشود مدیریت کنیم.
حجت السلام اکرمی در پایان به نحوه عملکرد راهنمایی و رانندگی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: وظیفه اصلی این ارگان راهنمایی میباشد و لذا میبایست ابتدا فرهنگ و نحوه صحیح رانندگی را به جامعه و مردم بیاموزند و هم چنین از رانندگانی که با موازین و مقررات راهنمایی و رانندگی همسو و هم جهت هستند و در چارچوب قانون رانندگی میکنند تقدیر و تشکر کنند.
منبع:شبکه اطلاع رسانی راه دانا
انتهای پیام/