حسین فتاحی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، با اشاره به آغاز برداشت باقالا از ۸۰ هکتار از مزارع آران و بیدگل از اواسط فروردین ماه ، متوسط برداشت این محصول را از هر هکتار ۲۰ تن اعلام کرد.
به گفته وی ۸۰ درصد محصول باقالای تولیدی آران و بیدگل به بیشتر استان های کشور از جمله تهران، البرز، قم، مرکزی، صادر و ۲۰ درصد باقی مانده نیز در خود شهرستان مصرف می شود که نیازهای مردم را به این محصول تامین می کند.
مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل به کاهش ۲۰ درصدی برداشت باقالا در آران و بیدگل هم اشاره کرد و گفت: خشکسالی و برداشت های محدود از منابع آبی شهرستان دلیل اصلی این کاهش برداشت است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه کاشت و برداشت باقالا چند سالی است که در شهرستان رواج یافته است، اظهار داشت: محصول باقالا بدلیل نیاز آبی کمتر نسبت به محصولات دیگر، در راستای برنامه تغییر الگوی کشت جایگزین مناسبی برای کشت صیفی جات در آران و بیدگل شده است.
فتاحی تصریح کرد: محصول باقالا در بازار مصرف نیز مقرون به صرف تر از محصولاتی مانند طالبی و صیفی جات است و هم اکنون روستای یزدل با ۶۰ درصد سطح زیرکشت این محصول در چند سال اخیر بیشترین سطح زیر کشت باقالای آران و بیدگل را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/م