دوره آموزشی طبخ آبزیان با پیگیری اداره کل شیلات استان در نمایشگاه هفته سلامت در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان ؛ اسمی سرپرست روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان گفت: غرفه شیلات در این نمایشگاه که در حاشیه پارک شهر گرگان دایر است تلاش دارد مردم را با اهمیت مصرف آبزیان و شیوه‌های طبخ آشنا سازد.

وی ادامه داد: این نمایشگاه تا ۵ اردیبهشت برقراراست و علاقه مندان می‌توانند با حضور در غرفه اداره کل شیلات با روش‌های طبخ آبزیان مانند، پخت انواع غذا با ماهی و میگو بیش از پیش آشنایی پیدا کنند.

اسمی افزود: امروز نیز این نمایشگاهی هم در مرکز بهداشت شماره ۱، شهرستان آق قلا دایر است.

استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانواده می‌تواند تضمین کننده سلامت نسل حاضر و نسل‌های آینده باشد.

انتهای پیام/م
 

دوره آموزشی طبخ آبزیان در گرگان در حال برگزاری است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.